De zekerheden van Belvilla

Alberto Stegeman voor de camera

Alberto Stegeman op Mallorca

Deze zomer belde Alberto Stegeman, presentator van het populaire SBS6-programma ‘Red mijn vakantie’. Een groep vakantiegangers zat op Mallorca en de spanningen waren tot ver over het kookpunt gestegen. Of Belvilla een oplossing zou kunnen bieden?

Tot rust komen in landhuis Rasca

Als Alberto Stegeman belt, dan is het een urgente kwestie, maar het was hoogseizoen, dus topdrukte in onze vakantiehuizen. Snel schakelen is geboden en gelukkig lukte dat, mede door een huiseigenaar die zijn vakantiewoning direct klaar maakte voor ontvangst. Nog diezelfde avond konden we de groep onderbrengen in het landhuis Rasca, waar ze de resterende dagen van hun vakantie logeerden. De eerste dagen waren zeer enerverend geweest en resulteren in wellicht de meest spraakmakende uitzending van dit seizoen ‘Red mijn vakantie’. Het stijlvolle vakantiehuis Rasca bood de privacy en rust waar de groep behoefte aan had. Broodnodige verkoeling vond de vriendengroep in het privézwembad, waardoor ook de gemoederen wat konden bekoelen en ze weer op adem kwamen.

De zekerheden van Belvilla

Het privézwembad van landhuis Rasca bood de broodnodige verkoeling

Het landhuis Rasca bevindt zich in een relatief rustig deel van Mallorca, net buiten het dorpje Caimara in het noorden van het eiland. Vanuit de grote tuin met inheemse bomen en diverse terrassen kijk je uit over het dorpje Caimari, het omliggende bos en het achterliggende Tramuntana-gebergte.

De zekerheden van Belvilla

Landhuis Rasca op Mallorca biedt zes stijlvolle, ruime slaapkamers

De zekerheden van Belvilla

Vanaf het zwembad en de terrassen geniet je van prachtig zicht op de omgeving

De zekerheden van Belvilla

De zekerheden van Belvilla

De zekerheden van Belvilla

Wat deze groep op Mallorca heeft meegemaakt, gun je niemand. Om zulke excessen tegen te gaan, maakt Belvilla zich als vakantiehuisaanbieder sterk met de zekerheden van Belvilla. Zo controleren wij bijvoorbeeld de vakantiehuizen in ons aanbod, staan we voor eerlijke informatie en bieden we met onze SOS-service 24 uur per dag hulp aan onze gasten in nood.

Deze spraakmakende uitzending van ‘Red mijn vakantie’ is op zondagavond 8 september vanaf 21.30 uur te zien bij SBS6.

Naar Blog overzicht