Valentijnsdag staat weer voor de deur. Dé tijd om de liefde te vieren! En hoe kun je dat beter doen dan door er samen op uit te gaan? De dagelijkse beslommeringen achter je laten en alle tijd voor elkaar, goede gesprekken en romantische etentjes. In de huizen die we voor je op een rij hebben gezet, viert de romantiek hoogtij!

Foto Rome

Adembenemende luxe

Deze loft in de Ardennen is nou écht zo’n plek waar je het hele weekend niet naar buiten hoeft en wilt. Werkelijk alle ingrediënten voor een romantisch verblijf zijn hier aanwezig. Zoals wat dan? Nou, de eetkamer is ingericht als een privéjet en vanuit het zwevend bamboe bed kijk je een filmpje op het grote scherm. Heb je, ondanks dit alles, nog behoefte aan meer ontspanning? Och, dan is er gewoon een wellness. Stoomdouche, jacuzzi, infraroodsauna en op het terras buiten ook nog een verwarmde jacuzzi. Een lang weekend is eigenlijk veel te kort, joh!

Foto Rome

Bergen romantiek

Een bijzonder plekje, verscholen in de bossen en omgeven door weilanden. Als dat niet romantisch klinkt! Er is veel aandacht besteed aan het interieur. Knusse, natuurlijke materialen en – hoe romantisch! – een open haard. Vanuit bed kijk je uit over de bossen en in de keuken kan je geliefde een prima ontbijtje op bed voor je maken. Om even lekker uit te waaien aan het strand hoef je maar 10 minuutjes te rijden naar Bergen aan Zee.

Foto Rome

Het lijkt wel een Belgisch sprookje!

Waar denk jij aan bij een romantisch huis? Waarschijnlijk heeft dit huis alles wat je nu in je hoofd hebt. Een haardkachel, stoomdouche en een bubbelbad in de slaapkamer? Check! En wat is het heerlijk om op die veranda te zitten (al dan niet met een dekentje) en te genieten van het prachtige uitzicht. Wil jij je liefje verrassen met een écht lekker etentje? Saint Hubert staat bekend om de gastronomische restaurants.

Foto Rome

Luxe in Lutjewinkel

Aan de plaatsnaam kun je al een beetje aflezen dat dit een landelijk gelegen gebied moet zijn. En dat klopt. In Noord-Holland, vlakbij het strand en de stad Schagen, ligt dit geweldige adresje. Het begrip onthaasten is hier zo ongeveer uitgevonden. Je verblijft in een appartement dat in een boerderij is gebouwd. En als je nou een dagje strand hebt gedaan, kun je opwarmen in de sauna met indoor zwembad. Op je eigen vakantieadres! Hoe fijn?

Foto Rome

Romantisch Rome

Een weekendje Rome, romantischer wordt het niet. Overdag kunnen jullie slenteren door de stad, selfies maken bij de Trevifontein, een bord spaghetti delen en Villa Borghese ontdekken . En daarna is het optimaal relaxen in dit appartement, vlak bij het Pantheon. Tegen elkaar kruipen op de bank en genieten van het uitzicht bij de open haard. En de douche met kleurentherapie is ook een hele ervaring op zich.

Met welk huis zou jij je geliefde willen verrassen?

Naar Blog overzicht