Kenmerken

Wintersport Zell am See

Voor een fantastische wintersportvakantie moet u beslist in Zell am See zijn. Dit gezellige wintersportdorp staat vooral bekend om de Schmittehöhe, welke met zijn 2.000 meter hoogte, het hoogste punt van Zell am See is.  Met ruim 77 kilometer aan pistes en 58 kilometer aan loipes, biedt dit wintersportgebied voor iedereen vertier. In de avond kunt u terecht in één van de vele gezellige après-ski bars, waar de muziek tot laat in de uurtjes uit de boxen klinkt.

Skigebied
Zell am See-Kaprun
Skigebied
  Skigebied
Zell am See-Kaprun
Zell am See-Kaprun
Hoogte skigebied
3029m
760m
Skiliften
Cabineliften
16x
Stoeltjesliften
17x
Sleepliften
15x
Pistes Totaal: 138km
Beginner
0km
Gemiddeld
57km
Gevorderd
58km
Expert
23km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
3x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 97km

Een greep uit ons aanbod in Zell am See

Bekijk alles

Inspiratie

De Oostenrijkse bergen

Zell am See is een veelzijdig Oostenrijks wintersportgebied dat geschikt is voor elk niveau. De Schmittehöhe is de hoogste berg van het dorp en is door zijn sneeuwzekerheid erg in trek bij vele wintersporters. De afdalingen leiden u door naadbossen en langs vele prachtige vergezichten. Het lijkt net een winterwonderland.

Lees meer
Ontdek Zell am See

Het sfeervolle dorp Zell am See ligt aan de voet van de Zeller See en wordt omringd door hoge bergen, wat in de winter een prachtig plaatje oplevert. Vanuit uw vakantiehuis kunt u genieten van metershoge sneeuw, bevroren meren en pistes die bedolven zijn onder vele wintersportliefhebbers. Nabij Zell am See liggen leuke dorpjes, die zeker een bezoek waard zijn!

Lees meer
Volop vermaak in Zell am See

Naast een scala aan pistes, heeft dit wintersportdorp nog veel meer te bieden. Ontspan bijvoorbeeld in Tauren Spa, maak een tocht op de arrenslee of waag een ritje op de ijslandpony’s. Wilt u liever het landschap ontdekken? Maak dan prachtige winterwandelingen of verken de mooiste loipe routes.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020