Een greep uit ons aanbod in Wildschönau - Ski Juwel

Bekijk alles

Wintersport Wildschönau - Ski Juwel

Dit gezellige wintersportgebied in Oostenrijk biedt voor iedereen wintersportplezier. Doordat de skigebieden van Wildschönau en Alpbachtal met elkaar verbonden zijn, heeft u de keuze uit ruim 109 kilometer aan pistes. De toppen van het gebied reiken tot een hoogte van 1.900 meter, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de sneeuwconditie. Gevorderden kunnen het best uit de voeten op de flanken van de Schatzberg en gezinnen met kinderen en beginners kunnen zich helemaal uitleven op de Reither Kogel en de Gmahkopf. Pak uw wintersportspullen alvast maar in!

Kenmerken

Skigebied
Wildschönau - Ski Juwel
Skigebied
  Skigebied
Wildschönau - Ski Juwel
Wildschönau - Ski Juwel
Hoogte skigebied
2025m
830m
Skiliften
Cabineliften
9x
Stoeltjesliften
7x
Sleepliften
30x
Pistes Totaal: 94km
Beginner
0km
Gemiddeld
26km
Gevorderd
54km
Expert
14km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
2x
Langlaufen Totaal: 60km

Bekijk ons wintersportaanbod

13 wintersport chalets in Wildschönau - Ski Juwel

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Leef u uit op de Oostenrijkse Flanken

Als u op de toppen van dit skigebied staat, dan kunt u zich waarschijnlijk wel voorstellen hoe groot het gebied is. De 8-persoons gondelbaan vanuit Inneralpbach naar de Schatzberg heeft ervoor gezorgd dat er twee prachtige skigebieden met elkaar verbonden zijn. Zowel beginners als gevorderden zullen zich in dit gebied thuis voelen.

Lees meer
Een knus chalet of toch liever een groepshuis?

Wanneer u de dalen van Wildschön en Alpbachtal binnen rijdt, dan komt u waarschijnlijk direct in de Oostenrijkse sferen. Ondanks dat het skigebied erg groot is, hebben beide dorpen  hun authentieke uitstraling uitstekend weten te behouden. Alpbach is zelf een keer uitgeroepen tot mooiste dorp van Europa. Daar wilt u toch zeker wel een keer geweest zijn?

Lees meer
Beleef nog meer winterplezier in Oostenrijk

Naast skiën en snowboarden biedt dit wintersportgebied nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u van een ritje op de rodelbaan? Skiën op een verlichte piste? Of wandelen in een winterwonderland? De allerkleinste sneeuwvrienden kunnen zich vermaken in de kidsclub met winterspellen of bij de lokale skischool op de latten.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020