Kenmerken

Chalets & Appartementen Wörgl-Boden

300 kilometer witte pistes, 170 kilometer loipen, tal van wandelpaden en een groot aantal skihutten, bars, restaurants en clubs maken van Wörgl Boden - Hopfgarten een van de leukste bestemmingen in Oostenrijk voor een skivakantie. De ligging aan het skigebied SkiWelt Kaiser - Brixental is ideaal voor elke wintersporter. De gezellige sfeer in en rond het dorp komt 's avonds dan weer volledig tot zijn recht. Zowel kinderen, jongeren als ouderen komen hier op elk vlak aan hun trekken tijdens een deugddoende vakantie vol activiteit en sneeuw.

Skigebied
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Skigebied
  Skigebied
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Hoogte skigebied
1892m
620m
Skiliften
Cabineliften
16x
Stoeltjesliften
35x
Sleepliften
39x
Pistes Totaal: 261km
Beginner
0km
Gemiddeld
122km
Gevorderd
129km
Expert
10km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
4x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 197km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles

Inspiratie

Skigebied rond Wörgl Boden – Hopfgarten

Het Tiroolse Wörgl Boden - Hopfgarten maakt deel uit van SkiWelt Kaiser - Brixental, een zeer groot skigebied met pistes op verschillende niveaus. Het is sneeuwzeker, kent een mooie natuur en vormt de perfecte basis voor zowel gezinnen, jongeren als doorwinterde wintersporters. Het groot aantal skihutten zorgt ook voor plezier naast de pistes.

Lees meer
Langlaufen in Wörgl Boden – Hopfgarten

In Wörgl Boden - Hopfgarten vindt u naast een uitgebreid en gevarieerd skigebied ook tal van loipen die door de wijde omgeving trekken en altijd in prima staat gehouden worden. Er zijn lange en korte tochten voor de beginner of de gevorderde liefhebber. Ook aan wandelpaden op elk niveau is er in Wörgl Boden - Hopfgarten absoluut geen gebrek.

Lees meer
Nagenieten in Wörgl Boden – Hopfgarten

's Avonds nagenieten van een lange dag skiën, wandelen of langlaufen is voor heel wat wintersporters haast even belangrijk als de activiteiten overdag. Wörgl Boden - Hopfgarten kent een fijne après-ski die zowel restaurants, skihutten, sauna's, bars als enkele clubs omvat. Ook avondlijke skitochten en rodelen behoort tot de 

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020