Beleef uw skivakantie in Saalbach in Oostenrijk

In het skigebied Saalbach in het Oostenrijkse Salzburger Land liggen twee hypermoderne dorpen: Saalbach en Hinterglemm. Deze dorpen worden vaak in één adem genoemd omdat ze samen slechts 3.000 inwoners tellen. Maar de Oostenrijkers in dit skigebied zijn wel bijzonder gastvrij. Want in de winter ontvangen ze vele duizenden gasten uit het buitenland. Vooral Nederlanders en Belgen vinden hun weg naar dit mooie landschap dat zich perfect leent voor wintersport. Skiën in Saalbach is een unieke belevenis en de après-ski is zelfs de beste van Europa.

Skigebied
Skicircus Saalbach Hinterglemm
Skigebied
  Skigebied
Skicircus Saalbach Hinterglemm
Skicircus Saalbach Hinterglemm
Hoogte skigebied
2096m
834m
Skiliften
Cabineliften
29x
Stoeltjesliften
21x
Sleepliften
20x
Pistes Totaal: 270km
Beginner
0km
Gemiddeld
140km
Gevorderd
112km
Expert
18km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
2x
Langlaufen Totaal: 362km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Inspiratie

Ga naar het moderne skigebied Saalbach

Skigebied Saalbach in Oostenrijk strekt zich uit van de top van de Schattberg op 2.097 meter tot de dorpen Saalbach en Hinterglemm op circa 1.000 meter boven het Salzburger Land. In die driehoek kunt u elke wintersportactiviteit beoefenen tot vlak bij uw chalet of appartement in Saalbach of Hinterglemm. Saalbach is leuk voor beginnende en gemiddelde skiërs.

Lees meer
Saalbach wint prijs van beste après-ski

Een skivakantie in Saalbach is één groot feest. Door de grote variatie aan afdalingen met een verschillende moeilijkheidsgraad is Saalbach de plaats bij uitstek om aan wintersport te doen. Maar ook na het skiën of snowboarden blijft het echt een feest. Saalbach kreeg niet voor niets de internationale prijs voor de beste après-ski van Europa.

Lees meer
Ontdek de veelzijdigheid van Saalbach

Naast skiën in Saalbach zijn er in het skigebied nog andere wintersporten mogelijk. En ook culturele uitstappen zijn mogelijk in de onmiddellijke omgeving van uw vakantiehuis in Saalbach. De veelzijdigheid van de streek rond Saalbach en Hinterglemm kent geen grenzen. Maar als u tijd te kort komt om alles gedaan te krijgen, komt u volgend jaar gewoon terug.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020