Houd de reisrichtlijnen van de lokale overheid in de gaten om op de hoogte te blijven.

Wintersport Jochberg-Pass Thurn

Kenmerken

Chalets & Appartementen Jochberg-Pass Thurn

In het grensgebied tussen de twee Oostenrijkse deelstaten Salzburger Land en Tirol ligt het uitgestrekte skigebied Jochberg-Pass Thurn midden in de Kitzbüheler Alpen. Uw chalet in Jochberg-Pass Thurn ligt op een hoogte van 1.273 meter. Vanuit Mittersill volgt u de weg naar boven tot aan uw vakantiehuis in Jochberg-Pass Thurn. Daarna stijgt u verder met de skilift richting ijzige toppen van de Hohe Tauern in de Alpen in Oostenrijk. Daar, in het skigebied Jochberg-Pass Thurn, oefent u uw favoriete wintersport uit, zoals snowboarden of skiën.

Skigebied
Kitzbühel - Kirchberg
Skigebied
  Skigebied
Kitzbühel - Kirchberg
Kitzbühel - Kirchberg
Hoogte skigebied
2000m
800m
Skiliften
Cabineliften
11x
Stoeltjesliften
28x
Sleepliften
7x
Pistes Totaal: 179km
Beginner
0km
Gemiddeld
101km
Gevorderd
61km
Expert
17km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
1x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 124km

Uw huis verhuren

Inspiratie

Ga skiën in Jochberg-Pass Thurn

Het dorp Jochberg-Pass Thurn aan het gelijknamige skigebied ligt midden in de Kitzbüheler Alpen in het uiterste oosten van de Oostenrijkse deelstaat Tirol, op de grens met het Salzburger Land. Beide deelstaten ademen wintersport uit. Geen wonder dat u als wintersportliefhebber in dat skigebied in de watten wordt gelegd. Ga skiën in Jochberg-Pass Thurn.

Lees meer
Maak plezier in Jochberg-Pass Thurn

In Jochberg-Pass Thurn is veel te beleven buiten de skipiste. Zo is het gebied een off-pisteparadijs voor snowboarders en in de ijshal kunt u kennismaken met andere wintersporten. De natuur in de omgeving van Jochberg-Pass Thurn is mooi en vredig. Ideaal om tot rust te komen tijdens een winterse wandeling. Voor de rest kunt u in het bruisende dorp terecht.

Lees meer
Bezoek plekjes rond Jochberg-Pass Thurn

Wilt u alles over uw favoriete wintersport te weten komen? Dan moet u absoluut een bezoek brengen aan het Museum Kitzbühel in de omgeving van uw vakantiehuis in Jochberg-Pass Thurn. Maar ook andere uitstapjes zijn interessant en leerrijk of net heel ontspannend om met de kinderen te doen. In Jochberg-Pass Thurn zijn veel mogelijkheden voor plezierige uitjes.

Lees meer
raag ontvang ik Belvilla's laatste nieuws, aanbiedingen en een voucher van €50 via de e-mail!* Voorwaarden van toepassing!