Een selectie van onze wintersporthuizen

Vertrek op wintersport naar Dachstein-West

Huur jouw vakantiehuis in Dachstein-West aan de skipiste in de Oostenrijkse Alpen. Neem de skilift vlak bij je chalet of appartement in Dachstein-West om geen tijd te verliezen en leef je vervolgens helemaal uit in de verse sneeuw boven in de bergen. Belvilla heeft een ruim assortiment aan comfortabele, luxueus ingerichte en betaalbare vakantiewoningen in Dachstein-West. Zo hou je nog wat over voor de après-ski in Oostenrijk. Een skivakantie in Dachstein-West is een fantastische belevenis. De ideale plaats om met het gezin naartoe te gaan.

Kenmerken

Skigebied
Dachstein-West
Skigebied
  Skigebied
Dachstein-West
Dachstein-West
Hoogte skigebied
1620m
780m
Skiliften
Cabineliften
3x
Stoeltjesliften
8x
Sleepliften
21x
Pistes Totaal: 77km
Beginner
0km
Gemiddeld
7km
Gevorderd
63km
Expert
7km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 78km

Bekijk ons wintersportaanbod

25 wintersport chalets in Dachstein-West

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Onophoudelijk skiën in Dachstein-West

Wanneer je op wintersport naar Dachstein-West gaat, heb je de keuze tussen een vakantiewoning in Gosau, een appartement in Russbach of een chalet in Annaberg. De 3 fantastische skigebieden maken samen met 3 kleinere dorpen deel uit van het veel grotere Dachstein-West in de Oostenrijkse Alpen van het Salzburger Land, op een steenworp van cultuurstad Salzburg.

Lees meer
Leuke bijzonderheden in Dachstein-West

Het skigebied Dachstein-West is pure fun voor snowboarders. Maar ook gezinnen met kleine kinderen vertrekken graag op wintersport naar Dachstein-West. Want het gebied in de Alpen in het Salzburgerland heeft voor bepaalde doelgroepen erg leuke bijzonderheden. Wat dacht je van verschillende funparks en een peuterskischool voor beginnende skiërs vanaf 1 jaar?

Lees meer
Cultuur opsnuiven vlakbij Dachstein-West

Het skigebied Dachstein-West ligt midden in het Salzburger Land. In de onmiddellijke nabijheid van het sprookjesachtige Salzburg dat je zeker ook eens moet bezoeken als je daar de tijd voor hebt. Een uitstap naar deze cultuurstad geeft een meerwaarde aan de skireis. Je vindt kastelen, abdijen en musea in Salzburg. En bijzondere plaatsen die je herkent van tv.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020