Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.

Vertrek op wintersport naar Dachstein-West

Huur uw vakantiehuis in Dachstein-West aan de skipiste in de Oostenrijkse Alpen. Neem de skilift vlak bij uw chalet of appartement in Dachstein-West om geen tijd te verliezen en leef u vervolgens helemaal uit in de verse sneeuw boven in de bergen. Belvilla heeft een ruim assortiment aan comfortabele, luxueus ingerichte en betaalbare vakantiewoningen in Dachstein-West. Zo houdt u nog wat over voor de après-ski in Oostenrijk. Een skivakantie in Dachstein-West is een fantastische belevenis. De ideale plaats om met uw gezin naartoe te gaan.

Kenmerken

Skigebied
Dachstein-West
Skigebied
  Skigebied
Dachstein-West
Dachstein-West
Hoogte skigebied
1620m
780m
Skiliften
Cabineliften
3x
Stoeltjesliften
8x
Sleepliften
21x
Pistes Totaal: 77km
Beginner
0km
Gemiddeld
7km
Gevorderd
63km
Expert
7km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 78km

Bekijk ons wintersportaanbod

18 wintersport chalets in Dachstein-West

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Onophoudelijk skiën in Dachstein-West

Wanneer u op wintersport naar Dachstein-West gaat, hebt u de keuze tussen een vakantiewoning in Gosau, een appartement in Russbach of een chalet in Annaberg. De 3 fantastische skigebieden maken samen met 3 kleinere dorpen deel uit van het veel grotere Dachstein-West in de Oostenrijkse Alpen van het Salzburger Land, op een steenworp van cultuurstad Salzburg.

Lees meer
Leuke bijzonderheden in Dachstein-West

Het skigebied Dachstein-West is pure fun voor snowboarders. Maar ook gezinnen met kleine kinderen vertrekken graag op wintersport naar Dachstein-West. Want het gebied in de Alpen in het Salzburgerland heeft voor bepaalde doelgroepen erg leuke bijzonderheden. Wat dacht u van verschillende funparks en een peuterskischool voor beginnende skiërs vanaf 1 jaar?

Lees meer
Cultuur opsnuiven vlakbij Dachstein-West

Het skigebied Dachstein-West ligt midden in het Salzburger Land. In de onmiddellijke nabijheid van het sprookjesachtige Salzburg dat u zeker ook eens moet bezoeken als u daar de tijd voor hebt. Een uitstap naar deze cultuurstad geeft een meerwaarde aan uw skireis. U vindt kastelen, abdijen en musea in Salzburg. En bijzondere plaatsen die u herkent van tv.

Lees meer

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!

raag ontvang ik Belvilla's laatste nieuws, aanbiedingen en een voucher van €50 via de e-mail!* Voorwaarden van toepassing!