Vakantiehuis met wellness in de winter? Wellness vakantiehuis | Belvilla

Vanaf de piste naar de wellness

Na een lange dag op de latten is er natuurlijk niets fijner, dan in uw eigen vakantiehuis even helemaal bij te komen. Kies daarom eens voor een vakantiehuis met wellness. In de avond kunt u heerlijk uw spieren ontspannen in de sauna of de infraroodcabine, maar natuurlijk is het ook fijn om lekker op te warmen in de jacuzzi. Daarbij zijn er zowel voor grote groepen als gezinnen luxe vakantiehuizen met wellness te vinden.

Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Verblijf in een chalet met wellness tijdens uw wintersportvakantie

Ziet u het al voor zich? Bij Belvilla vindt u wintersport wellness voor het hele gezin en zelfs voor de hele familie. Er zijn namelijk genoeg groepshuizen, die al deze voordelen met zich meebrengen.

Lees meer
Even helemaal ontspannen in een chalet

Of u nou voor Oostenrijk of Frankrijk kiest, tijdens uw wintersportvakantie is het overal goed vertoeven. Een groot voordeel is dat er in deze landen veel vakantiehuizen zijn met wellness faciliteiten.

Lees meer
Geniet van alle luxe in uw vakantiehuis

Als u van een wintersportvakantie houdt, dan is het natuurlijk fantastisch als u na een lange dag weer even helemaal kunt opwarmen. Kies daarom voor een luxe chalet of groepshuis, zodat u alle faciliteiten direct bij de hand heeft.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020