Een selectie van onze wintersporthuizen

St. Anton am Arlberg: Sneeuwplezier voor iedereen

St. Anton am Arlberg, ook wel Sankt Anton genoemd, is een Oostenrijks skigebied dat internationale faam geniet dankzij het gevarieerde aanbod, de gezellige uitstraling en de hypermoderne infrastructuur. Met niet minder dan 350 kilometer aan pistes van verschillende moeilijkheidsgraden kan zowel de absolute beginner als de doorwinterde skiër of snowboarder hier terecht voor een skivakantie vol uitdagingen. Leuke restaurants, bars en clubs zorgen voor een bruisende après-ski wanneer de dag gedaan is en iedereen zich naar het dorp verplaatst voor een fijne avond of nacht.

Kenmerken

Skigebied
St. Anton am Arlberg
Skigebied
  Skigebied
St. Anton am Arlberg
St. Anton am Arlberg
Hoogte skigebied
2811m
1300m
Skiliften
Cabineliften
13x
Stoeltjesliften
46x
Sleepliften
28x
Pistes Totaal: 305km
Beginner
0km
Gemiddeld
131km
Gevorderd
123km
Expert
51km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
4x
Boarder Cross
3x
Snowparks
3x
Langlaufen Totaal: 30km

Bekijk ons wintersportaanbod

21 wintersport chalets

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Op de latten in St. Anton am Arlberg

Een uiterst moderne infrastructuur, 97 liften die zowel veilig als comfortabel zijn, 350 kilometer aan afdalingen en een fantastisch funpark maken van St. Anton am Arlberg een van de meeste populaire skigebieden van het Oostenrijkse Tirol. Zowel beginners als gevorderde wintersporters komen hier volop aan hun trekken wanneer ze naar beneden suizen.

Lees meer
Langlaufen in St. Anton am Arlberg

Met maar liefst veertig kilometer aan loipes van diverse afstanden en moeilijkheidsgraden is St. Anton am Arlberg minstens even interessant voor langlaufers als alpineskiërs. Er zijn korte routes van 2,5 tot 3 kilometer voor beginners of gezinnen met kinderen en lange loipes met een lengte van meer dan 22 kilometer voor de liefhebbers van dagtochten.

Lees meer
Après-skibars in St. Anton am Arlberg

St. Anton am Arlberg wordt vaak in een adem genoemd met après-ski en dat is niet zonder reden. Het skigebied telt tal van leuke bars, restaurants en clubs waar je na een sportieve inspanning kunt genieten van Oostenrijkse lekkernijen en een gezellige sfeer. Het aanbod is divers en elke wintersporter vindt er wel een bar naar zijn of haar smaak.

Lees meer
Activiteiten in de omgeving

Gaat je vriendengroep altijd skiën, maar zie jij dat gewoon niet zo zitten? Of heb je gewoon even een dag geen zin om de piste op te gaan? Ook dan kun je genoeg vermaak vinden in de omgeving van St. Anton am Arlberg. Dus blijf niet meer thuis terwijl je vrienden gaan skiën en maak je niet druk als je een dagje geen puf hebt om te skiën!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020