Huiscode: BE-6830-03
Karakteristiek vakantiehuis, uitkijkend op het kasteel van Godfried van Bouillon
7.8
6
3
Toevoegen aan mijn favorieten
Bel ons
vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Faciliteiten

Oppervlakte huis : 0 m²

Parterre
Woonkamer
Tv (kabel), Radio, Cd-speler
Keuken
Fornuis (4 kookplaten), Magnetron, Afwasmachine, Koelkast, Wasmachine
Op de 1e etage
Slaapkamer
2x 1-pers. bed
Slaapkamer
Stapelbed of 2x1 pers. bedden
Slaapkamer
2-pers. bed
Badkamer
Ligbad
Algemeen
2x Toilet
2x Balkon
Verwarming (CV)
Terras
Tuinmeubilair
Bbq
Reviews
7.8
Goed
47 reviews
Dhr. Nieuwendijk Nederland
Verblijfsdatum: vr 25-05-2018 - zo 27-05-2018

Organisatie van Belvilla deze keer ronduit slecht. Verkeerd adres doorgegeven om de sleutel op te halen. Als je dan slechts een weekend weggaat is een 2 uur verlies op vrijdagmiddag heel veel als je liever op het terras had gezeten in het dorp.!! Het huis zelf is prima, komen we voor de 4e keer. Echter wederom was het gras niet gemaaid en stond dit op kniehoogte. Dat is uitermate vervelend als je bij Belvilla hier speciaal voor hebt gebeld ruim 2 weken tevoren!!

Mevr. Van Duren Nederland
Verblijfsdatum: vr 02-06-2017 - ma 05-06-2017

Leuk stadje, prima huisje, prachtig uitzicht.

Dhr. De Wit België
Verblijfsdatum: ma 31-10-2016 - vr 04-11-2016

Heel mooi en gezellig huisje. Wel moeilijk bereikbaar met de wagen. Gelukkig parking dichtbij!

Mevr. De Haan Nederland
Verblijfsdatum: vr 05-08-2016 - vr 12-08-2016

Heerlijke vakantiewoning, prettige rustgevende sfeer. In de omgeving kan je fietsen, wandelen, kastelen bezoeken, dierentuin, naar Frankrijk of Luxemburg. Een aanrader voor actieve gezinnen en stellen.

Dhr. Vooijs Nederland
Verblijfsdatum: vr 31-07-2015 - vr 07-08-2015

pracht van uitzicht schoon en we hebben er genoten voor herhaling vatbaar

Familie Vermeulen België
Verblijfsdatum: vr 17-07-2015 - vr 24-07-2015

Mooie ligging met mogelijk wel het beste zicht dat je in Bouillon kan vinden. Helaas was het huis allesbehalve netjes, met als hoogtepunt de zeer onfrisse matrassen. De voorzieningen waren pover. Slechts 2 werkende pitten op de kookplaat, gebrek aan borden, glazen,... De nabijheid van een stroomgroep, voor de bouw van een rusthuis in de tuin, maakte het onmogelijk om in de derde slaapkamer te overnachten.

ReactieHuiseigenaar
Verblijfsdatum: vr 17-07-2015 - vr 24-07-2015

Wat spijtig te moeten vernemen dat uw verblijf niet naar wens is verlopen. Naar aanleiding van uw punten hebben wij de nodige aanpassingen gedaan en kan ik u informeren dat de bouw van de achterburen niet meer aan de gang is. Dit geeft wat meer rust. Daarbij zijn er links en rechts veel bomen gekapt, waardoor de villa over meer daglicht beschikt. Het voor en zij uitzicht is daardoor sterk verbeterd. Ook het fornuis werkt tegenwoordig uitstekend, mits goed gebruik. Bij vragen is er een gebruiksaanwijzing beschikbaar en voor noodgevallen is er een extra tweepitter aanwezig. Tenslotte wordt het keukenservies tegenwoordig regelmatig gecontroleerd. Er is voor de zespersoons villa voldoende aanwezig. Mogelijke tekorten in de toekomst gaarne overleg met Mevr. Draad. (sleutelbewaarder, Rue de Gretu)

Dhr. De Jong Nederland
Verblijfsdatum: ma 22-06-2015 - vr 26-06-2015

Helaas was dit niet de vakantie waar wij op hoopte. Van rust was weinig te zien vanwege de bouw plaats die achter het huis plaats vond. Daardoor moesten we ook alle gordijnen boven dicht doen omdat de werklui zo de badkamer in konden kijken en de andere kamers. Laten we beneden beginnen, bij het binnen komen van het huis waren we enthousiast. Mooie vloer! Tot we de woonkamer binnen kwamen, de vloerkleden die op de grond lagen oogten niet heel schoon en fris. Laten we zeggen dat we de gehele vakantie met schoenen of slippers aan in huis liepen, de kussens op de bank en stoelen waren ook niet bepaald fris! Zo oogte het tenminste. De witte stoel, zag er ook niet heel schoon en uit nodigend uit. Tafel kleed op tafel rook na drie keer af nemen nog vies! Dan gaan we nu naar boven, eerst alle gordijnen dicht doen! In de grote slaap kamer konden de gordijnen niet dicht, ze bleven tot een grote kier open staan. Het kinderen bedje wat op de kamer staat zag er alles behalve schoon en veilig uit! Schimmel stond op het kleine matrasje. Na dat we van alles bekomen waren wilde we heerlijk in bad. Regen op de achtergrond. Maar ook dit ging niet zonder eerst de badkuip te moeten schoon maken! Eindelijk konden we er dan in. Na twee dagen regen te hebben gehad en weinig te doen in het dorpje was dan het mooie weer aan gekomen. Kano varen is daar een echte aanrader. Ontzettend mooi. In de avond boodschappen gedaan bij de supermarkt wat op loop afstand is en wilde we de bbq aan zetten! Je raad het al ook hier liepen tegen aan. De eerste bbq stond vol met water, de tweede was vies. Haren op het rooster en nog de overblijfsels van de vorige bbq avontuur! Eerst maar een nieuw rooster gehaald. Nu dan tog aan de bbq? De tafel die buiten staat heeft geen poten, deze ook niet te vinden! Jammer ..... Door al deze mislopende dingen hebben we onze vakantie vroeg tijdig afgesloten! Je gaat er tog vanuit dat het huisje wat je huurt schoon en fris is? Ook in het dorp is het uit gestorven! Vele panden staan leeg! Mensen praten meer de deels Frans, kan je niet niet dan negeren ze je op terrasjes! Dit nodigde dus ook niet echt uit! Wandelen is daar wel erg mooi, hebben we ook zeker gedaan .....

ReactieHuiseigenaar
Verblijfsdatum: ma 22-06-2015 - vr 26-06-2015

Wat spijtig te moeten vernemen dat uw verblijf niet naar wens is verlopen. Naar aanleiding van uw punten hebben wij de nodige aanpassingen gedaan en kan ik u informeren dat de bouw van de achterburen niet meer aan de gang is. Dit geeft wat meer rust. Daarbij zijn er onlangs 2 nieuwe matrassen op de balkonkamer, alle kussens verschoond en vernieuwd, een nieuw vloerkleed gelegd en het tafelkleed wordt periodiek vervangen. Tenslotte vind ik het heel jammer te moeten vernemen dat u veel last van de regen heeft gehad.

Vertalen naar het Nederlands
Dhr. Hunt Verenigd Koninkrijk
Verblijfsdatum: vr 22-05-2015 - vr 29-05-2015

With regards to the interior comforts and level of equipment we have no complaints. BUT the access to the property and the amount of usable exterior area is VERY poor. The drive is very steep and is made of rough gravel which you have no choice but to reverse up as no room to turn in off the road. There is also a very large construction site less than 10 mtrs from the rear wall of the property, we were woken up at 6.30am every morning by the sound of the industrial generator starting, work continued until 5.00pm, definitely NO peace or quiet. The outside space is limited to two small terraces and a rough patio area overlooked by the building site, which will be flat's when finished, the garden is one area of weed's, stone and long grass. The other area of grass is to steep to sit a chair on without falling over. There is no fence between the building site and the house so adventurous children can easily get into trouble. There was no info in the house about the basics, such as when to put out the rubbish etc, we had to find out for ourselves. Very poorly run property. The only good point about the house is the view of the castle. The host's were welcoming. If you want peace and quiet and to feel safe then do not book this house. If you like living on a building site then go ahead. We do not recommend this house.

Vertalen naar het Nederlands
ReactieHuiseigenaar
Verblijfsdatum: vr 22-05-2015 - vr 29-05-2015

Wat spijtig te moeten vernemen dat uw verblijf niet naar wens is verlopen. Naar aanleiding van uw punten hebben wij de nodige aanpassingen gedaan en kan ik u informeren dat de bouw van de achterburen niet meer aan de gang is. Dit geeft wat meer rust. Onlangs zijn er 2 matrassen op de balkonkamer vernieuwd. Daarbij is er in april jl. een aansluiting op het gemeente riool gemaakt incl. geheel nieuw oprijpad met nieuwe gravel/steenslag dekking. De bereikbaarheid van de villa is hierdoor verbeterd. Uiteraard kan de auto ook aan de weg geparkeerd worden, strak tegen de tuinmuur. Tegenwoordig onderhoudt een vaste tuinman de tuin periodiek wat frequenter en de tuinmuur voor aan de weg, Rue des Champs heeft in juni een flinke onderhoudsbeurt gehad van de metselaar. De muur ziet er weer goed uit. Ook is er 2 jaar geleden een extra houtkachel met zijstenen geplaatst incl. nieuwe rookafvoer in de woonkamer.

Vertalen naar het Nederlands
Dhr. De Haes België
Verblijfsdatum: ma 10-11-2014 - wo 12-11-2014

Het heeft weg van een spookhuis maar is goed in orde! Weinig geld voor een huis met de perfecte ligging en een mooi uitzicht. Jammer dat er net achter het huis een grote nieuwbouw aan de gang is...

Mevr. Winkeler België
Verblijfsdatum: vr 03-10-2014 - zo 05-10-2014

Ideaal voor 4 vrienden op weekend om spelletjes te spelen, te wandelen, te genieten. De oprit is wel een uitdaging voor de wagen.

Dhr. Nieuwendijk Nederland
Verblijfsdatum: vr 11-07-2014 - vr 18-07-2014

Wederom prima vakantie gehad in dit mooie dorp waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Perfecte stek om met gezin diverse kayaktochten te maken, te knooien bij het riviertje, het indrukwekkende kasteel bezoeken of te wandelen en een lekker ijsje te eten bij de diverse zaakjes die hun eigen ijs maken. In het dorp diverse prima stekjes om te eten of te verpozen. Interieur is met nieuwe bank en stoel en nieuwe kitranden in de badkamer stuk aangenamer. Nu nog goede matrassen voor de kinderen en het is helemaal top. De tuin was dit jaar prima voor elkaar.

Dhr. Vink Nederland
Verblijfsdatum: vr 08-11-2013 - ma 11-11-2013

Top - Lokatie - Uitzicht - Privacy - Schitterende villa - Direct in het dorp - Prima verwarming Minder top Enige punt is de oprijlaan. Deze is heel lastig op te komen door diepe gaten, moesten met drie man helpen duwen. Achteruit de heuvel op gaat iets makkelijker, echter nog steeds een drama. Parkeren beter onder bij de parkeerplaats. Mocht echter de pret niet drukken, het was super!!!

Dhr. Vandenrijt België
Verblijfsdatum: vr 06-09-2013 - zo 08-09-2013

Het is een prachtig huis maar door slecht onderhoud zijn er veel mankementen.

Dhr. Rook Nederland
Verblijfsdatum: vr 19-07-2013 - vr 26-07-2013

Het interieur is op en toe aan vervanging. Voor ik boekte zag ik in een van de reacties dat het spartaans was, toch was dat geen voorbereiding voor wat ik aantrof. Het is heel moeilijk om de oprit op te komen, en halverwege gingen alle lampjes van onze nieuwe auto branden.Van de tuin konden we geen gebruik maken want het onkruid stond een meter hoog. De sfeer van het huis is fantastisch, met nieuwe meubels bij voorkeur een goede bank en een nieuw matras, een trimmer voor het onkruid en nieuwe kit in de badkamer(zonder schimmel dus) wil ik graag nog een keer. Tot die tijd raad ik iedereen af er naar toe te gaan.

Dhr. Roza Nederland
Verblijfsdatum: vr 05-07-2013 - vr 12-07-2013

Leuk stadje op een geweldig mooie plaats in het mooiste deel van de Belgische Ardennen.Een aantal prima restaurants en een heel goede supermarkt.

Dhr. Hagman Nederland
Verblijfsdatum: wo 08-05-2013 - zo 12-05-2013

We hebben een zeer prettig verblijf gehad in dit karakteristieke huis op een prima plek, met een fantastisch uitzicht over het kasteel van Bouillon. Volop wandelmogelijkheden in de buurt.

Mevr. Moriau België
Verblijfsdatum: ma 29-10-2012 - vr 02-11-2012

We hebben heel hard genoten van onze vakantie in dit huis met onze 4 kinderen. Jammer dat de tegelkachel niet werkte, want de eerste dag kregen we het niet goed warm (eind oktober). De volgende dagen (als de verwarming overdag bleef opstaan), was dit geen probleem, behalve in de keuken en hal. Het is een heel mooi huis met karakter, veel licht en een prachtig uitzicht. Je kan de wagen wel heel moeilijk tot dicht bij de deur rijden, toch niet zonder 4x4. Wij reden met onze wagen niet tot boven de oprit, omdat dit niet lukte. Bij sneeuw kan je best op een dichtbijzijnde parking staan. In de streek is het kasteel van Bouillon en Sedan zeker de moeite om te bezoeken. Er zijn ook prachtige wandelingen (graf van de reus, en uitzichttoren in Bouillon) die ook onze kinderen boeiden. Met kleine kinderen moet je wel opletten aangezien er geen traphekjes voorzien zijn. Er is wel een babybedje, kinderstoel, dvd-speler, en grote blokkendoos om het kasteel na te bouwen. De badkamer vonden wij vrij rudimentair, maar de douche werkte prima.

Dhr. Marson België
Verblijfsdatum: vr 26-10-2012 - zo 28-10-2012

We had a great stay at "Solvay". Although initially it was difficult to find, the house was secluded while still being a short walk to the centre of Bouillon. The location is extremely quiet and view of the castle was excellent, particularly at night. The interior of the house is lovely - it is spacious, clean and well decorated. The kitchen is well equipped, although there is no oven, and the kitchen table will seat 8 people. The house was very relaxing and we will definitely go back again.

Vertalen naar het Nederlands
Dhr. Dossett Verenigd Koninkrijk
Verblijfsdatum: vr 23-09-2011 - vr 30-09-2011

This is a large house with a sort of old fashioned charm about it. The accommodation is very well situated with great views of the town and fort, but we thought a little spartanly equipped in some respects. The private drive is steep and challenging!

Vertalen naar het Nederlands
Dhr. Faber Nederland
Verblijfsdatum: vr 02-09-2011 - vr 09-09-2011

Het huis is een ruime vrijstaande villa en netjes ingericht. In de omgeving is veel te doen zowel voor cultuur als voor natuurliefhebbers. Uitstapjes naar Frankrijk dat om de hoek ligt (Sedan, Reims) zijn aan te bevelen. Enige nadeel is dat het huis geen tuin heeft een veelal in de schaduw ligt, maar de zon kun je ook opzoeken in de omgeving! Bierliefhebbers komen zeker aan hun trekken met Orval in de buurt en vele kleine brouwerijtjes. Wij hebben het prima naar ons zin gehad met wisselend weer.

Dhr. Van Duren Nederland
Verblijfsdatum: vr 05-08-2011 - vr 12-08-2011

Staat in het gastenboek in het huis. Samengevat: We hebben de 50e verjaardag van de vrouw des huizes weten op te rekken tot een week.

Dhr. Wijsman Nederland
Verblijfsdatum: vr 01-07-2011 - vr 15-07-2011

Wij hebben een heel fijne vakantie gehad en genoten van de woning. De inrichting kan beter maar de sfeer van het huis maakt dit allemaal weer goed. Een aaanrader voor een ieder die graag rustig wakker wordt, van daaruit leuke uistapjes wil maken of rustig een boek wil lezen. Ook voor grote groepen 6-8 personen zeer geschikt.

Dhr. Kusch Nederland
Verblijfsdatum: vr 20-08-2010 - vr 27-08-2010

Wij hebben ontzettend genoten in dit prachtige huis. Zonder meer een heerlijk huis met sfeer. Je stapt de drempel over en je bent "thuis". Leuk om te wandelen,kanoën, lekker dicht bij het centrum om 's avonds te eten. Verder een leuk museum en kasteel van Godfried van Bouillon. Ik zou dit huis zo aan iedereen aanbevelen.

Dhr. Bontje Nederland
Verblijfsdatum: vr 30-07-2010 - vr 06-08-2010

Mooi huis, wij hebben er met plezier onze vakantie doorgebracht.

Mevr. Kath-Meyer Duitsland
Verblijfsdatum: vr 25-06-2010 - vr 09-07-2010

Wir haben einen schönen Ort mit guter Lage und interessanter Umgebung kennengelernt und hatten tolles Wetter. Leider konnten wir Auffahrt und Parkplatz wg. Einbahnstr. nicht nutzen, Problem bei schweren Koffern usw. Es gab keinen Liegestuhl und keinen Grill !(bei super Wetter), dafür aber wahnsinnig hohe Nebenkosten (fast 300 ? bei Normalfamilie mit 2 Kindern für 2 Wochen, allein für Öl Festpreis von 140 ? plus Verbrauch!) Die Verständigung mit der Vermieterin war schwierig, da wir kein niederländisch sprechen und dadurch auch das Haus schwer zu finden.

Vertalen naar het Nederlands
Mevr. Donkers Nederland
Verblijfsdatum: vr 16-10-2009 - vr 23-10-2009

Mooi huis prachtige ligging, erg ruime indeling; oprit door onze auto niet te nemen.

Dhr. Vanruymbeke België
Verblijfsdatum: vr 03-07-2009 - ma 06-07-2009

Mooie ligging maar momenteel een bouwwerf.Ook ontbreken bepaalde toestellen die beschreven staan op de website,anders proper van binnen.Rustige omgeving.

Familie Kaempfer Nederland
Verblijfsdatum: vr 02-05-2008 - vr 09-05-2008

Mooi huis (van alle gemakken voorzien) in een mooie omgeving. Prachtig uitzicht op de burcht van Bouillon. Bakker en supermarkt op loopafstand (zeer prettig). Verder prima uitvalsbasis voor mooie wandelingen. De zeer steile oprit hebben wij als minder prettig ervaren (flink gas geven en achteruit de heuvel op, anders lukt het niet!!). Verder misten wij een terras in de zon. De balkons aan de voorzijde liggen in de schaduw. Achter is een klein terras in de zon, maar niet gezellig om te zitten. De tuin is niet omheind dus minder geschikt voor kleine kids. fam. Kaempfer

Kaart
Bos
100 m
Restaurants
300 m
Centrum
500 m
Levensmiddelen
500 m
Uitgaan
500 m
Langlaufen
500 m
Openbaar zwembad
2.5 km
Openbaar vervoer
5 km

Andere bezoekers bekeken ook…

Bekijk vergelijkbare vakantiehuizen