Verzorgde accommodatie die voorzien is van alledaags comfort. Een verblijf waar u zich onmiddellijk thuis voelt.
Huiscode: HU-8623-04
Vakantiehuis omgeven door een grote tuin.
6.3
Cijfer: 6.3 / 10 Ingevulde enquêtes: 1 Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis?
Balatonföldvár Balatonmeer, Hongarije
9
4
0
Toevoegen aan mijn favorieten
Bel ons
vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Indeling

Oppervlakte huis : 100 m²

Parterre
Hal
Woonkamer
Tv
Keuken
Oven, Magnetron, Vriezer
Slaapkamer
1-pers. bed
Slaapkamer
2-pers. bed
2x Slaapkamer
3x 1-pers. bed
Badkamer
Douche, Toilet
Algemeen
Verwarming (gas)
Terras
Tuin (omheind)
Tuinmeubilair
Bbq
Beoordelingen
6.3
Cijfer: 6.3 / 10 Ingevulde enquêtes: 1 Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis?
Dhr. Van Laer België
Verblijfsdatum: za 06-08-2016 - za 13-08-2016

Balatonföldvar, vanuit Zuid-Antwerpen zo’n slordige 1460 km rijden. Dat moest dan ook de moeite worden. Onze heenreis bracht ons via zo vele ergerlijke Baustellen op Duitse en Oostenrijkse snelwegen doorheen de prachtige natuur van West-Hongarije tot bij deze mooie kustplaats. De verwelkoming door de eigenaar was eerder vrij nuchter en zakelijk. Onze kennismaking verliep ook moeilijk. De Belvilla-website had nochtans vermeld dat de man zowel Duits als Engels sprak, maar mijn Hongaars was spijtig genoeg even belabberd als zijn Duits en van Engels was er al helemaal geen sprake. Je behelpt je dan maar met gebaren en Google-Translate op je smartphone. Het huis had op de website van Belvilla zeer Villa en veel Belle geoogd, maar alles leek wat minder dan verwacht. De keuken was net naar behoren uitgerust. Ze had een gasfornuis, koelkast en voldoende keukengerei. De gasgeiser voor het warme water vertoonde echter wat sleet, de kraanknopjes vielen er regelmatig af. Via de gang dan verder naar de slaapkamers. Even tussendoor de gang deed dienst als “living”, want in een hoek ervan naast de deur naar de “badkamer” stond de tv op een kast. Je kon dus ’s avonds tv kijken, maar dat stoorde, want iedereen die probeerde te slapen, hoorde de tv vanop de gang. De slaapkamers zelf waren het vroegere woongedeelte van de “villa”. Deze waren aangepast aan de noden van de toeristen. In een hoek van elke kamer was een lavabo geplaatst met daarrond witte betegeling om de muur te beschermen. Efficiënt dat wel! Elke kamer had zo zijn lavabo en elke gast kon zich daaraan ’s morgens of ’s avonds wassen met koud water. Warm water was er enkel in de keuken, maar natuurlijk ook in de “badkamer” annex “toilet”. Deze badkamer was enkel een (ietwat verdiepte) douche afgesloten door een deur. Het toilet bevond zich er net tegenover, ook afgescheiden door een deur. Het geheel, toilet en douche, waren van de gang afgescheiden door een extra deur. Toilet en douche waren beslist proper, maar Vlaamse reizigers die voor 1 week € 1311 (€ 1161 + ongeveer € 150 kosten ter plaatse) betalen verwachten nét iets meer. Omdat het prachtig weer is en je vaak op het terras aan de voorzijde van de “villa” verblijft en ook naar het strand en naar Boedapest gaat, vergeet je dit … voor even dan toch. De ligging van de “villa” was dan weer top. Vlakbij het centrum, de nabije Tesco-supermarkt (open van 6 tot 22 uur!) , het toeristisch bureau op 50 meter en het strand op 600m. Ondanks een geslaagde vakantie blijf ik kritisch over de prijs die Belvilla aanrekent. Tot slot mijn vrouw zou slechts € 850 als basisprijs willen besteden. Dat is heel wat minder dan € 1161, maar geeft toch wel aan dat voor de “accommodatie” van de “villa” enigszins te veel betaald wordt.

Kaart
Centrum
1000 m
Meer
1000 m
Levensmiddelen
1000 m
Restaurants
1000 m
VVV
1000 m
Veerhaven
4 km
Snelweg
6 km
Openbaar vervoer
15 km
Vliegveld
100 km

Andere bezoekers bekeken ook…

Bekijk vergelijkbare vakantiehuizen