Verzorgde accommodatie die voorzien is van alledaags comfort. Een verblijf waar u zich onmiddellijk thuis voelt.
Huiscode: IT-18010-02
Comfortabel appartement met airco, gelegen op resort direct aan het strand
3.8
Cijfer: 3.8 / 10 Ingevulde enquêtes: 1 Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis?
Santo Stefano al Mare Noord-Italië, Bloemenriviera, Ligurië, Italië
4
1
1
Toevoegen aan mijn favorieten
Bel ons
vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Indeling

Oppervlakte huis : 35 m²

Woonkamer
2-pers. slaapbank
Tv
Kitchenette
Magnetron
Doorloop slaapkamer
2-pers. bed
Badkamer
Bad of douche
Toilet
Algemeen
Balkon of terras
Airconditioning
Tuinmeubilair
Beoordelingen
3.8
Cijfer: 3.8 / 10 Ingevulde enquêtes: 1 Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis?
Mevr. Van Krimpen Nederland
Verblijfsdatum: za 11-07-2015 - za 25-07-2015

Bij aankomst heb ik de indruk dat ze ons niet verwachten. We worden zonder waarschuwing in een kamer geplaatst waarvan de airco stuk is. Er staan twee ventilatoren die niks doen bij 33 graden. Klacht ingediend en na lang wachten wordt er een kamer met airco toegezegd die de volgende ochtend gelijk in orde gemaakt zal worden. Pas na een aantal keren vragen en meerdere valse toezeggingen kunnen we de volgende dag na 15uur de kamer betreden. Nooit een excuus gehoord. De kamer is groot genoeg voor 4. Het keuken interieur is gevuld met twee glazen en 1 mes en een paar pannen( voor 4 personen) dit is op verzoek wel aangevuld. Kamers zijn heel gehorig. Je kan tot 2 kamers verder bijna verstaan wat ze zeggen. In de badkamer zijn er vieze kitnaden en een onveilige situatie met een half uithangend stopcontact. Er is een prima prive strand, maar om de ligstoelen te mogen gebruiken moet je 20 euro per dag betalen. Op het gras mag je niet liggen. Verder hebben wij een prima vakantie gehad, maar daarin was de bijdrage van de residentie minimaal.

Kaart
Zee
100 m
Levensmiddelen
100 m
Restaurants
100 m
Centrum
1000 m

Andere bezoekers bekeken ook…

Beschikbaarheid en prijzen