Vakantiehuis in Zuid-Europa | Belvilla vakantiehuizen

Geef je dierbaren een Belvilla Cadeaubon cadeau

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

Op vakantie in Zuid-Europa

Bij een zomervakantie in Zuid-Europa ben je altijd verzekerd van zon! Daarnaast is het een perfecte bestemming voor wanneer je met de auto op vakantie wilt. Je kunt kiezen uit verschillende landen. Ga je voor het zuiden van Frankrijk, Spanje of wordt het dit jaar Italië? De keuze is reuze! 

Bekijk ons aanbod

6.601 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Zonovergoten vakantiehuizen in Zuid-Europa

Zonnebloem- en lavendelvelden, sinaasappels, amandel- en olijfboomgaarden, afgewisseld met groene heuvels en bergenlandschappen... Doet het je niet meteen denken aan Zuid-Europa? Slaperige middeleeuwse dorpjes, prachtige stadjes en de mooiste natuurparken, een veelzijdige kust met zand- en kiezelstranden, lieflijke baaitjes, stoere rotskusten en boulevards met palmen: dat het een veelzijdige streek is bewijst het wel.

Lees meer
Belvilla vakantiehuizen: duizenden vakantiehuizen in Zuid-Europa

Belvilla biedt duizenden vakantiehuizen in Zuid-Europa; maak kennis met onze vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland en Kroatië! Geniet van de schilderachtige Côte d'Azur, vanuit een Provençaalse villa met zwembad, beleef het echte Toscane en verblijf in een authentieke 'agriturismo'.

Lees meer
Vakantie aan zee in Zuid-Europa

Zon, zee en strand! Dat zijn toch wel de drie dingen waar we aan denken bij een vakantie naar Zuid-Europa. En strand is er zeker! Mocht je op zoek zijn naar een strandvakantie, dan ben je hier aan het juiste adres. Heerlijk ontspannen aan zee, met jouw vakantiehuis op loopafstand. Voor welke bestemming kies jij? 

Lees meer