+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Appartement Winterswijk & vakantiehuis Winterswijk - Beleef cultuur en natuur van Gelderland!

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantiehuizen in Winterswijk

Een vakantieappartement in Winterswijk ligt in de Nederlandse provincie Gelderland. De reis naar het vakantiehuis in Winterswijk vindt plaats via het treinstation op het traject van Zutphen naar Arnhem (Arnhem); op werkdagen rijdt er een bus vanuit Münster en Ahaus naar Winterswijk.
Direct bij het treinstation vindt de vakantieganger in een vakantiehuis in Winterswijk een van de weinige landelijke monumenten ter nagedachtenis aan de Nederlandse neutraliteit tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het monument bestaat uit een fontein en een informatiebord. Tegenover het station staat het voormalige stationsgebouw van de lokale spoorlijn, waar tegenwoordig een tentoonstelling te zien is over de geschiedenis van het spoorvervoer in Winterswijk en omgeving. Bij het appartement in Winterswijk bevindt zich een streekmuseum in het Frerikshuis. Sinds 2005 staat er een monument voor de schilder Piet Mondriaan, die zijn vakanties vaak in de stad doorbracht.

Accommodatie Winterswijk - Beleef de Europese Ontmoeting van de Ukulele-spelers!

Als bijzondere gebeurtenis beleeft de vakantieganger de driedaagse bijeenkomst van Europese ukelelespelers in een Winterswijks Ferienhaus, waarvan de deelnemers de kopers op zaterdag in het voetgangersgebied houden. De ukelele is een tokkelinstrument gerelateerd aan de gitaar. Eind juli of begin augustus wordt de gast van een vakantieappartement in Winterswijk uitgenodigd voor de grote muziekdagen. Op de avonden van deze dagen spelen twintig bands in tien cafés en restaurants. Eind augustus beleeft de gast in een vakantiehuisje in Winterswijk het grote volksfeest, met een bloemencorso dat door de stad trekt. Eind mei viert de stad haar parkfestival, waarbij de gast van een Winterswijkse accommodatie verschillende evenementen in de parken beleeft.

Vakantieappartement Winterswijk - Maak een informatieve fietstocht!

Een vakantiehuis in Winterswijk biedt uitstekende voorwaarden voor uitgebreide fietstochten. Een bewegwijzerd fietspadennet leidt naar Nederlandse en Duitse buursteden. De Agri-Cultura fietsroute gaat over de agrarische situatie in de regio. Het toont langs boerderijen en oude molens, terwijl de treinrails de industriële monumenten in Winterswijk leiden, zoals voormalige productiefaciliteiten en spoorlijnen. Met het project ""Avontuurpad"" vindt u na uitgebreide fietstochten de vakantieappartementen Winterswijk weer terug. Dit is een navigatiesysteem speciaal ontwikkeld voor fietstochten. De vakantie in een vakantiehuis in Winterswijk kan ook gebruikt worden voor het verzamelen van fossielen. In een kalksteenpauze is er de mogelijkheid om deze hobby in het weekend uit te oefenen. Een bezoek aan het theater is heerlijk tijdens de vakantie in een vakantieappartement in Winterswijk; voor gasten uit Noord-Duitsland is Nederlands meestal begrijpelijk.

Heeft u Nederland al uitgebreid verkend? Bekijk dan eens onze vakantiehuizen in België! Hier zijn enkele tips ter inspiratie:

  • Appartement Löwen, Brabant
  • Accommodatie Brugge, West-Vlaanderen
  • Naam appartement, Wallonië
Bekijk alles

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!