+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Appartement Rotterdam - De havenstad Rotterdam nodigt u uit voor een spannend verblijf!

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantiehuizen in Rotterdam - Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro

Wil je op vakantie iets beleven en iets nieuws leren kennen, dan zit je midden in een wereldmetropool als Rotterdam, de op een na grootste stad van Nederland. Op een toplocatie in deze belangrijke kosmopolitische stad wacht het vakantiehuis Rotterdam op je. Het culturele centrum van de accommodatie Rotterdam is ideaal gelegen direct aan de kust maar reikt tot ver in het binnenland.De regio Zuid-Holland waar de stad ligt nodigt uit tot het bezoeken van de vele mooie zandstranden niet ver van het vakantieappartement Rotterdam. ga op reis met het vliegtuig, want idealiter ligt de luchthaven direct in het dorp.
 

Vakantieappartement Rotterdam - Maak kennis met het culturele aanbod van de stad!


In je accommodatie in Rotterdam geniet je van rust, gezinsgeluk of samenzijn terwijl het kleurrijke leven zich voor je deur afspeelt. Naast vele culturen kent de hele regio rondom het appartement Rotterdam ook diverse bezienswaardigheden. Zo ligt de dierentuin met een indrukwekkend natuuraquarium op je te wachten nabij vakantieappartement Rotterdam; uw kinderen zullen zich hier vermaken. Ook bezienswaardig zijn, naast de Walk of Fame Europe, de Europese tegenhanger van de US Walk of Fame, met name de Kathedraal van Rotterdam, de Esalam Moskee en de Euromast. Deze bijna 200 meter hoge uitkijktoren, vlakbij de accommodatie Rotterdam, biedt je een gigantisch uitzicht over Nederland.

 


Rotterdam appartement - Ontdek de grootste diepzeehaven van Europa!


Cultuur in al zijn facetten beleef je nabij het appartement in Rotterdam. In Museum Boijmans van Beuningen kunt u zich vergapen aan een vitale kunstcollectie met beroemde werken. Ook in de buurt van vakantieappartement Rotterdam vind je tal van kunstexposities en wisselende vernissages, waaronder de Witte de With, een tentoonstelling over hedendaagse kunst. Het Spoorwegmuseum biedt spannende tentoonstellingen voor uw kinderen en het Scheepvaartmuseum geeft u een meeslepende inkijk in de havenindustrie. De stad met vakantiehuis Rotterdam heeft de grootste zeehaven van Europa. Elk jaar eind januari beleeft u iets bijzonders, want vlakbij Rotterdam vindt het International Film Festival plaats. Ook het Caribische zomercarnaval en het Jazzfestival beloven spannende en onvergetelijke dagen.

Je sportieve compensatie vind je ook rondom vakantieappartement Rotterdam. Zij nodigen u van harte uit voor wandelingen, fietstochten en de jaarlijkse marathon van Rotterdam. Daarnaast wordt er in Rotterdam vaak gevoetbald. Versterk jezelf dan in een van de talloze gastronomieën met typische lekkernijen.

 

 

 

In Rotterdam kunt u bij Belvilla op vakantie aan boord van een schip. We bieden dit bijzondere accommodatietype ook op andere plaatsen aan:

 

 

  • vakantie aan boord van een schip in Kampen
  • accommodatie Amsterdam
  • Schouwen-Duiveland beleving
Bekijk alles

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring