Vakantiehuis voor mindervaliden voor onbeperkt genieten | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie van onze vakantiehuizen voor mindervaliden

Aangepast vakantiehuis voor mindervaliden

Een mobiele beperking hoort niet in de weg te staan van een fijne vakantie. Daarom biedt Belvilla gedetailleerde informatie over de toegankelijkheid van vakantiehuizen. Onder ‘uitgebreid zoeken’ kun je specifieke kenmerken aanduiden, zoals een aangepast toilet, brede doorgangen of een lift. Door de feitelijke toegankelijkheidsinformatie die Belvilla per huis aanbiedt, kun je zelf inschatten of een vakantiehuis geschikt voor je is! Laat je beperking je niet beperken en vind een toegankelijk vakantiehuis op maat van jouw beperking. In Nederland en ver daar buiten vind je vakantiehuizen waar jij de tijd van je leven kunt beleven tijdens een ontspannen last minute.

Bekijk ons aanbod

189 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Zoveel mensen, zoveel wensen

Een paar dagen weg uit de dagelijkse sleur in een andere omgeving, iedereen wil er af en toe even uit. Datzelfde geldt ook voor mindervalide mensen. Een mindervalide vakantie binnen of buiten Nederland, wordt een geslaagde vakantie als het vakantiehuis rolstoeltoegankelijk is en de huisjes onbelemmerd toegankelijk zijn. Het aanbod van accommodaties met aangepaste faciliteiten varieert van historische kastelen en gerestaureerde boerderijen, tot luxe villa’s en sfeervolle appartementen niet alleen in Nederland, maar ook in heel Europa, zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.

Lees meer
Als mindervalide op vakantie in een rolstoel

Voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel is Nederland een fijn land om op vakantie te gaan. Je vindt vele rolstoelvriendelijke bungalows en vakantiehuisjes voor mindervaliden in Nederland. Zelfs in de bossen vind je verharde paden, die speciaal zijn aangelegd voor rolstoelgebruikers. Als mindervalide in Nederland een vakantiehuis huren, is dan ook heel wat eenvoudiger dan met de rolstoel op vakantie gaan naar Spanje, Italië of Griekenland. Zit je in een rolstoel of heb je een hulphond? Vind je speciaal ingerichte vakantiehuisje en neem de hond gezellig mee.

Lees meer
Vakantie voor mindervaliden in Europa

Nederland zou op kop lopen als het gaat om voorzieningen en uitgaansmogelijkheden voor mensen met een fysieke beperking. Maar ook Duitsland, Engeland, Zweden, Zwitserland, Denemarken en Kroatië vinden dit belangrijk. En in landen als Spanje, Italië, Griekenland en Slovenië is er volop aandacht voor mindervaliden. In Europa wonen miljoenen mensen die een fysieke beperking hebben of een beperking en het onderwerp krijgt veel aandacht van de Europese Unie. Ook als je fysieke beperking hebt, heb je recht op een vakantie voor mindervaliden in Europa om te genieten van de zon, de zee en het strand.

Lees meer
Last minute vakantie voor mindervaliden

Geen enkele beperking kan je tegen houden om op het laatste moment eens even lekker weg te willen gaan. Tenslotte is iedereen er wel eens aan toe om naar de zon te vertrekken en wat vitamine D op te snuiven, zodat je er weer een tijdje tegen kunt. Bij Belvilla kun je op het laatste moment een toegankelijk vakantiehuisje voor mindervaliden huren op maat van jouw beperking. Even heerlijk een weekendje weg naar België of een midweek naar Frankrijk. Misschien zelfs wat langer naar het zuiden van Spanje. Bekijk onze last minutes op de website!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020