Kies je voor een vakantie in Hongarije dan kies je voor een vakantie in een veelzijdig land met ongerepte natuur, traditie en een gastvrije bevolking. Maar ook met een rijk historisch erfgoed, geneeskrachtige bronnen en kuuroorden en niet te vergeten de prachtige, bruisende hoofdstad Boedapest. Ideaal voor een onvergetelijke stedentrip!

Lees meer
Aanmelden

Top bezienswaardigheden in Hongarije

Vakantie vieren aan het Balatonmeer

Ontdek talloze grotten en rivierdalen

Ontspannen in thermaalbad Héviz

Cultuur snuiven in Budapest

Vakantiehuis Hongarije

Dit alles, gecombineerd met een zeer aangenaam klimaat en het gunstige prijsniveau van het leven ter plaatse is dit land een echte aanrader. Maak kennis met dit vakantieland vanuit een vakantiehuis in Hongarije!

Je vakantiehuis in Hongarije in 2018

Logeren in een vakantiehuis is een goede manier om van het land te proeven. Bij Belvilla heb  je de keuze uit diverse typen vakantiehuizen in Hongarije, verspreid over de verschillende regio’s. Huur eens een traditionele Hongaarse boerderij, luxe villa met zwembad, vakantiewoningen, of verblijf in een vakantiehuis in één van de vakantieparken. Je kiest uit een divers assortiment jouw ideale vakantiehuis in Hongarije.

Waterpret: een vakantiehuis bij het Balatonmeer

Het Balatonmeer, het grootste zoetwatermeer van Midden-Europa, is een heerlijke plaats om te relaxen of te watersporten. De totale kustlijn is 195 km lang en is bezaaid met vakantieplaatsen, waarvan de onder jongeren populaire Siófok de belangrijkste is. Aan de zuidoever loopt de bodem heel langzaam af en is het water relatief ondieper, daarom vind je hier de meeste gezinnen met kleine kinderen. De noordoever is heuvelachtiger met bossen en wijngaarden. Wil je eens een uitstapje doen, dan liggen er in de omgeving interessante steden en warmwaterbronnen. Ook kun je hier prima wandelen, fietsen en paardrijden. Geniet van een fijne vakantie aan het water, vanuit een vakantiehuis in de omgeving van het Balatonmeer

Bruisend: Citytrip Boedapest

Bij een vakantie in Hongarije in 2018 mag een bezoek aan de bruisende hoofdstad Boedapest eigenlijk niet missen. Lekker shoppen met vriendinnen onder elkaar, ’s avonds flaneren langs de waterkant en heerlijk dineren, bezoek een zomers muziekfestival of ga op de culturele tour en bezoek één van de vele musea of galeries. Huur in Boedapest een stadsappartement, voor een weekend of een week, en geniet van een verblijf in de ‘Parel van de Donau’!  

Wellness: Thermaalbaden en kuuroorden

Een verblijf in een vakantiehuis in Hongarij is natuurlijk al genieten, maar het land is ook nog eens een echte kuurbestemming met een enorm aantal geneeskrachtige warmwaterbronnen. Maar liefst 300 thermaalbaden zijn verspreid te vinden over het hele land. Het warmwatermeer van Héviz is heel bijzonder. Dit met waterlelies bedekte zwavelhoudende meer heeft een heilzame werking en door het warme water (32° C.) en de damp kan hier zelfs in de winter prima gezwommen worden! Gun jezelf een beetje ontspanning en breng een bezoek aan één van de kuurbaden vanuit je eigen vakantiehuis in Hongarije.  

Ontspanning, natuur, cultuur in Hongarije beleven vanuit je vakantiehuis

Vanuit je vakantiehuis in Hongarije maak je kennis met de landschappen en natuur! Hongarije heeft vier nationale parken, diverse regionale parken en maar liefst 11.000 km. aan gemarkeerde wandelroutes. Er valt dus genoeg te ontdekken. In het Zuidoosten ligt de Puszta. Bezoek hier bioreservaat Hortobágy, het grootste nationaal park van Hongarije, en maak kennis met de voor Hongarije zo typische poesta, met eindeloze steppes, moerassen, paarden, en historische bezienswaardigheden. Bewonder dit prachtige natuurschoon eenvoudig vanuit onze vakantiehuizen in de regio Puszta. In het Westen en Zuidwesten van Hongarije is weer een heel ander landschap. Vanuit onze vakantiehuizen in West-Hongarije ontdek je een gevarieerd landschap met golvende groene, beboste heuvels, wijngaarden, grotten, mooie natuurgebieden, prachtige steden, kastelen en ander bijzonder historisch erfgoed! Duik in ons aanbod, boek een vakantiehuis in Hongarije en de voorpret kan beginnen!

Alle vakantiehuizen in Hongarije