Vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

Bespaar 10% extra door te betalen met een Belvilla cadeaubon

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

Duik in uw zwembad in Frankrijk

In Frankrijk kunnen de temperaturen hoog oplopen en wat is er dan fijner dan even een snelle duik te kunnen nemen in je eigen zwembad? Neem eens een kijkje in ons aanbod en ontdek jouw ideale vakantiehuis in Frankrijk. Want of je nu romantisch met z'n tweeën op vakantie gaat of met een hele groep dit prachtige land ontdekt: in Frankrijk hebben we huizen voor iedereen!

Bekijk ons aanbod

2.033 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Afkoelen in Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk is al jaren een geliefde vakantiebestemming en wij weten wel waarom! Lekkere wijnen, goede temperaturen en onwijs mooie plekjes. Wil jij het ook eens ontdekken? Wij hebben er hele mooie huizen met een zwembad.

Lees meer
Vakantiehuizen Zuid-Frankrijk met zwembad
Plons in uw eigen zwembad

Of je nu in het voorjaar of de zomer voor een vakantie in Frankrijk kiest, de temperaturen kunnen hier enorm hard stijgen, waardoor een vakantiehuis met zwembad de ideale keuze is! Waar in Frankrijk wil je verblijven?

Lees meer
Franse vakantiehuizen met privézwembad
Vier uw vakantie in Noord-Frankrijk

Heb je geen zin om uren in de auto te zitten? Geen zorgen! Ook in het noorden van Frankrijk hebben wij genoeg vakantiehuizen met een zwembad. En ook in deze regio zijn er bijzonder mooie plekjes te ontdekken.

Lees meer
Vakantiehuizen Noord-Frankrijk met zwembad