groepshuis familieweekend Ardennen Bullingen Belvilla vakantiehuizen

Met twee familieweekenden in voorgaande jaren, deze herfst de derde en al een volgend weekend in de maak, kunnen we spreken van een heuse traditie voor familie De Groot. Opnieuw heeft vlogger Yvar de Groot een filmpje gemaakt dat je een kijkje geeft in hun familieweekend. Samen met zijn zussen, broers, schoonzussen, zwagers, nichtjes en neefjes ging hij weer een weekend naar de Ardennen.

Vertrouwen

Net al vorig jaar liet Yvar zich min of meer verrassen. Een half jaar geleden had zijn schoonzus een aantal vakantiehuizen voorgesteld voor hun weekendje weg. “Daar komen 100.000 meningen op.”, overdrijft Yvar. “Ik kijk eigenlijk alleen naar de foto’s en vertrouw dat het goed komt. Dat was dit jaar zeker weer het geval. We hadden volop ruimte en ik had zelfs de luxe van een tweepersoonsbed helemaal voor mijzelf!”. Met de hele familie verbleven ze in een vroegere molenaarswoning in de Ardennen die nu is opgedeeld in drieën. De drie delen zijn apart te huur voor ieder negen personen of als groepswoning voor achttien. Yvar en zijn familie hebben het vakantiehuis als geheel gehuurd, wat het een groepshuis voor 27 personen maakt. Voordeel van de drie aparte delen is dat je samen bent en toch wat meer privacy behoudt.

groepshuis familieweekend Ardennen Belvilla vakantiehuizen

Yvar en zijn familie verbleven in dit groepshuis in de Ardennen

Prachtig herfstweer

Het herfstweer was ze zeer goed gezind. “We hebben zondags nog buiten kunnen eten en ik had zelfs het idee dat ik zou verbranden in de zon!”, vertelt Yvar. “Voor de verandering hebben we dit jaar maar één uitstapje gedaan. Met zo’n mooi vakantiehuis vonden we het eigenlijk zonde om veel van huis te zijn. Zaterdag zijn we een dagje naar PlopsaCoo geweest en op zondag bleven we lekker thuis. Beetje spelen in de tuin, spelletjes doen in huis en onze traditionele fotoshoot van de familie. Eigenlijk zijn we alleen tijdens zo’n familieweekend en met Kerst echt met zijn allen. Een mooi moment dus om op foto vast te leggen.”

familieweekend Ardennen Yvar Belvilla vakantiehuizen

Yvar en zijn familie in de tuin van het vakantiehuis tijdens hun familieweekend in de Ardennen

Familieweekend in een vlog

Wil je een kijkje nemen in het familieweekend van Yvar? Zijn vlog neemt je mee!

Familieweekend van 2014

Ben je benieuwd naar Yvars familieweekend van vorig jaar? Toen verbleven ze met zijn allen in groepshuis Azur, eveneens in de Ardennen.

groepshuis familieweekend Ardennen Bullingen Belvilla vakantiehuizen

Het jaar ervoor verbleef familie de groep in een andere groepswoning in de Ardennen

Volgend jaar weer samen weg

Yvars schoonzus is al druk in de weer met het weekend voor volgend jaar. “Twee dagen na thuiskomst had ze al wat voorstellen van groepshuizen in de familie-app-groep gezet. Op naar het volgende familieweekend dus!”, lacht Yvar. Gelukkig hebben we bij Belvilla een ruime keus in groepshuizen in de Ardennen. Daar zal dus vast wel weer wat bij zitten voor familie De Groot!