Er even tussenuit met de feestdagen is heerlijk. Wat is er nou leuker om samen met je familie, vrienden en hond oudejaarsavond te vieren in een mooie Belvilla? Maar wanneer je hond bang is voor vuurwerk, is het fijn als je op een plek bent waar geen (of zo weinig mogelijk) vuurwerk wordt afgestoken.Wij hebben een aantal huizen gevonden waar de trouwe viervoeter van harte welkom is en jullie in rust kunnen genieten van de jaarwisseling.

Ruim vakantiehuis in de Ardennen

Groot vakantiehuis geschikt voor meerdere honden

Dit grote vakantiehuis is geschikt voor twaalf personen en drie honden. Het huis ligt midden in  de prachtige natuur van de Veluwe en hier geniet je van alle luxe en comfort die het huis te bieden heeft. In de recreatieruimte met biljart, dartbord en een bar kunnen zowel jong en oud zich vermaken. Niet alleen binnen, maar ook buiten heb je veel ruimte door de grote privétuin met twee terrassen. Een perfecte plek om oud en nieuw te vieren met je hond!

Bekijk dit vakantiehuis

Ruim vakantiehuis in de Ardennen

Uitstapjes met de hond in Overijssel

Wandel samen met je hond door de prachtige natuur rondom dit vakantiehuis in Overijssel. Het huis ligt op een vakantiepark, waardoor het gegarandeerd rust geeft tijdens oud en nieuw. Op het park zijn faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een overdekt zwembad met kinderbad en een restaurant waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Naast het genieten op het vakantiepark kan je de hond ook meenemen naar een leuk uitstapje in de omgeving zoals Oldemarkt, Giethoorn en Meppel. Het vakantiehuis heeft ruimte voor zes personen en één hond.

Bekijk dit vakantiehuis

Ruim vakantiehuis in de Ardennen

Ruim vakantiehuis met omheinde tuin

In de achterwoning van deze boerderijwoning zijn jij en je hond van harte welkom! Laat je verbazen door de ruime inrichting en omheinde tuin van deze woning. De hond kan hier heerlijk rondrazen en al zijn energie kwijt. Het huis in Noord-Holland is geschikt voor twee personen en één hond.

Bekijk dit vakantiehuis

Ruim vakantiehuis in de Ardennen

Op avontuur in de Ardennen

In de Ardennen lijkt de tijd soms even stil te staan. Deze regio in België is bij uitstek de plek om samen met je hond te genieten van een heerlijke wandeling. Dit vakantiehuis ligt aan de oevers van een rivier en is perfect voor mensen die rust en natuur zoeken, maar ook voor mensen die houden van een actieve vakantie. In het huis is er ruimte voor zes personen en twee honden. Het huis wordt omheind door een tuin waar de hond al zijn energie kwijt kan.

Bekijk dit vakantiehuis

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Duik dan snel in ons aanbod, vind jouw ideale Belvilla en vier oud en nieuw met je hond!

Bekijk alle hondvriendelijke huizen

Naar Blog overzicht