Vier mooie vakantiehuizen om van je Paasweekend te genieten.

Na een korte winterperiode, met toch een paar flink koude dagen, staat met de stijgende temperaturen de lente weer voor de deur en dat betekent maar één ding: Pasen!Wintersport in Oostenrijk gaat niet door, de citytrip naar Barcelona gaat niet door en reizen buiten Europa is al helemaal niet mogelijk.
Wil jij toch even weg van huis en Pasen vieren met je gezin of met je partner?  Belvilla heeft diverse mogelijkheden! In deze blog vertel ik je meer over 4 mooie vakantiehuizen om Pasen door te brengen. Maar er is nog iets leuks, er is namelijk ook een winactie! Je maakt nu kans op een giftcard t.w.v 150 euro! Wil je weten hoe je mee kunt doen? Lees dan snel verder.

Pasen dicht bij het strand

Dit sfeervolle vakantiehuis is perfect om Pasen te vieren met je gezin. Het huis is pas gerenoveerd en biedt met 3 slaapkamers plaats voor 6 personen. Het huis heeft een mooie tuin waar met goed weer kan worden gebarbecued en paaseitjes verstopt kunnen worden. Op slechts 15 minuten afstand kun je al met je blote voeten op het strand staan van Bergen, en je mag zelfs de fietsen van het huis gebruiken! Vanuit het huis heb je ook nog eens prachtig uitzicht op het Reenenpark waar je onder andere herten en emu’s kan spotten.

Pasen vieren in een boerderij

Deze sfeervolle woning biedt plaats voor 6 personen en alles bevindt zich op de begane grond. De woning is in 2019 gerenoveerd en is door de eigenaren stijlvol en authentiek ingericht. De woning stamt namelijk uit 1871! De woning wordt ook wel “kerkuil” genoemd en dat is niet voor niets want de kerkuil woont zelfs op dit terrein, dus grote kans dat je deze kan bewonderen. Het huis heeft een moderne keuken, een badkamer met apart toilet en een enorme tuin van 700 vierkante meter! Wanneer het mooi weer is kun je dus lekker in de tuin genieten van het paasontbijt.

Pasen direct aan het water  

Dit prachtige chalet ligt in Kaag, Zuid Holland en ligt zoals je ziet direct aan het water! Een fantastische plek. Het chalet heeft een groot terras zodat je lekker buiten kunt zitten in het lentezonnetje. Ook beschikt dit chalet over een eigen aanlegsteiger! Ga erop uit per boot en ontdek de omgeving via het water! Met 3 slaapkamers is het uitermate geschikt voor 8 personen. Ideaal voor grote gezinnen en de trouwe viervoeter is ook welkom!

Pasen aan de rand van het bos

Deze mooie vrijstaande villa is perfect om Pasen te vieren met het gezin. Het ruime terras is ideaal voor een lekkere BBQ of om gewoon genieten van het lentezonnetje. De villa ligt aan de rand van een groot bos- en heidegebied waar je mooie wandelingen kunt maken of paardrijden!

Waar ga jij paaseitjes zoeken?

Zit er een huis tussen waar jij Pasen wilt vieren of zoek je toch net iets anders? Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiewoningen, ideaal om samen met je gezin te genieten van Pasen dit jaar. Twijfel daarom niet langer en neem een kijkje op de Belvilla website om te zien of er iets tussen zit voor jou!

Pasen winactie:

Om alvast helemaal in de Paassfeer te komen spelen we via de Belvilla Instagrampagina een Easter Egg Hunt! Ruim 2 weken lang verstoppen wij paaseitjes op onze Instagram pagina. Deze kun je vinden in onze posts, stories en misschien ook op andere plekken op onze pagina. Wie het juiste aantal eieren heeft gevonden wint en maakt dus kans op een giftcard t.w.v 150 euro! Dus roep daarom je partner, vrienden en familie op om mee te zoeken en misschien ben jij dan wel de winnaar van deze te gekke actie!

Actievoorwaarden winactie:

  • Je kunt aan de actie deelnemen van 22 maart  t/m 5 april 2021
  • De winactie verloopt volledig via Instagram
  • Bij deelname aan de actie maak je kans op een Belvilla giftcard t.w.v €150,- naar eigen keuze!
  • De prijs wordt uitgereikt in de vorm van een cadeaubon t.w.v. €150,- met een geldigheid van 5 jaar vanaf datum van uitgifte
  • De prijs is exclusief toeristenbelasting. Deze dien je ter plaatse te voldoen
  • Vervoer van en naar de accommodatie is voor eigen rekening
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten
  • De giftcard kan gebruikt worden over verschillende boekingen. 
  • De prijs is op naam en niet overdraagbaar
  • De winnaar geeft toestemming om zijn of haar naam en eventueel foto’s of ervaringen van de genoten vakantie te gebruiken bij promotionele activiteiten van Belvilla
  • De winnaar wordt bekendgemaakt op dinsdag 6 april op de Instagrampagina van Belvilla
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Belvilla mag gedurende de actieperiode de voorwaarden wijzigen
Naar Blog overzicht