Lekker uitrazen in de bossen, kuilen graven op het strand en luieren in de zon: ja, onze honden verdienen ook weleens een vakantie! En wat is er nu leuker dan met het complete gezin te genieten in een Belvilla? Bij ons vind je veel vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn. Dus lijn je viervoeter maar alvast aan en ontdek een van onderstaande huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Nederland.

Vakantiehuis aan de Nederlandse kust in Bergen

Dit luxe wellness vakantiehuis ligt in Bergen, op een steenworp afstand van het Bergerbos. Een heerlijk gebied om samen met je hond te gaan wandelen! Vanwege de glazen achtergevel van het huis, heb je een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Ontspan in de jacuzzi of maak gebruik van de sauna of stoomcabine. Een vakantiehuis voor het complete gezin, want ook aan de kinderen is hier gedacht! Het centrum van Bergen ligt op twee kilometer afstand en met de auto ben je binnen een kwartier bij het strand.

Bekijk vakantiehuis

Vakantiehuis in Groet aan de Nederlandse kust

Heb jij drie honden die je graag mee wilt nemen op vakantie? Dat kan in dit vakantiehuis in Groet, in Noord-Holland. Wegens de indeling van het huis en de tuin, is het een ideaal vakantiehuis voor gezinnen met twee volwassen en twee kinderen. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien, de open badkamer heeft zelfs een bad dat als jacuzzi fungeert! Door de volledige omheining om de tuin, kunnen je honden ook lekker loslopen. Met een half uur lopen, ben je zo op het strand en ook kun je volop fietsen in de omgeving. De steden Schoorl, Bergen en Alkmaar zijn ook zeker een bezoek waard tijdens je verblijf.

Bekijk vakantiehuis

Duinvilla in Noordwijk

Wanneer je met een grote groep de vakantie wil doorbrengen in Noordwijk, is deze duinvilla het vakantiehuis van je dromen. Er is plek voor 18 personen en één viervoeter. Alle zeven slaapkamers beschikken over een eigen badkamer. Het vakantiehuis ligt op een unieke locatie in het natuurgebied in Noordwijk aan Zee. Neem een duik in de zwemvijver in de tuin of geniet in de sauna en jacuzzi. Via het bospad naast het vakantiehuis loop je in 15 minuten naar het strand. Hier kun je in ieder seizoen van het jaar terecht voor ontspanning!

Bekijk vakantiehuis

Villa in Bergen aan de Nederlandse kust

Op de grens van Bergen en Alkmaar vind je deze prachtige villa aan een rustige landweg. Binnen 20 minuten ben je naar het centrum van Bergen gewandeld vanaf het vakantiehuis. Ook wandelen in de duinen en bossen kan een dagelijkse activiteit zijn. Het strand van Bergen aan Zee is op loopafstand. Het 8-persoons vakantiehuis biedt plek aan twee honden. En dat zijn niet de enige dieren bij het vakantiehuis! De schapen in de ‘achtertuin’ zorgen voor een heel Hollands plaatje!

Bekijk vakantiehuis

Knus appartement aan zee

Ga je samen met je partner en hond(en) op vakantie? Dit knusse appartement in Bergen is geschikt voor twee personen en twee honden! Het leuke van dit appartement is dat het op slechts 50 meter van het strand van Bergen aan Zee ligt. Spring op de fiets en verken de omgeving of maak een uitstapje naar de omliggende steden. Er is genoeg te doen om samen te genieten!

Bekijk vakantiehuis

Naar Blog overzicht