Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles

Zermatt: charmant skidorp met boeiende uitdagingen

Een charmant en autovrij dorp dat aan de voet van de imposante Matterhorn in een groot en uitgestrekt skigebied ligt: wie van wintersport houdt, kan niet om Zermatt heen. Behalve skiën en snowboarden kun je hier ook de minder bekende activiteiten doen, waaronder een aantal spectaculaire uitdagingen. Daarnaast biedt het gezellige centrum genoeg vertier aan iedereen die graag uitgaat of dineert in een goed restaurant. Kortom: Zermatt is zeker een plaats die een bezoek verdient van iedereen die van een boeiende wintersportvakantie houdt.

Kenmerken

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Zermatt

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Zermatt: winterwandelen en gletsjerskiën

Het charmante Zermatt ligt op 1620 meter hoogte in een vallei van de Zwitserse Alpen. Het wintersportgebied bij dit dorp is niet alleen qua publiek internationaal, het strekt zich namelijk uit tot in Italië. Als je wilt, kun je dus van het ene land naar het andere skiën vanuit Zermatt. Daarnaast biedt Zermatt nog veel meer bijzondere mogelijkheden!

Lees meer
Ervaar de rust van een autovrij dorp

De inwoners van Zermatt vinden het milieu belangrijk. Het dorp ligt midden in de indrukwekkende natuur van de Alpen en laat daarom geen auto's toe in het centrum. Deze verkeersluwte maakt Zermatt extra aantrekkelijk voor een skivakantie. De wintersporter die rust zoekt en ecologisch is ingesteld, zal het verkeersvrije centrum vast waarderen.

Lees meer
Zermatt: ontspanning en adrenalinekicks

Wie graag alles uit zijn wintersportvakantie haalt, zit goed op zijn plek in een chalet in Zermatt. Er zijn allerlei mogelijkheden om de grenzen te verleggen en nieuwe indrukwekkende ervaringen op te doen. Een dagje geen zin in die drukte? Ga dan voor extra ontspanning. Ook dat kan in dit goed voorziene ski-oord aan de voet van de prachtige Matterhorn.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020