Een selectie van onze wintersporthuizen

Vertrek op skivakantie naar Saas-Fee in de Alpen

Het skigebied Saas-Fee in het kanton Wallis in de Zwitserse Alpen biedt ontzettend veel mogelijkheden op het vlak van wintersport en ontspanning. Zowel jong als oud, beginneling als geoefend skiër haalt in Saas-Fee zijn hart op. Het dorp met uw vakantiewoning in Saas-Fee ligt op 1.803 meter hoogte en wordt omringd door dertien imposante bergen die allemaal hoger zijn dan 4.000 meter. Daardoor krijgt u de ideale mix van snelle topafdalingen, brede skipistes voor de gemiddelde skiërs en glooiende dalafdalingen voor wie in Saas-Fee aan wintersport begint.

Kenmerken

Skigebied
Saas Fee, Saas Grund
Skigebied
  Skigebied
Saas Fee, Saas Grund
Saas Fee, Saas Grund
Hoogte skigebied
3600m
1559m
Skiliften
Cabineliften
9x
Stoeltjesliften
2x
Sleepliften
22x
Pistes Totaal: 145km
Beginner
0km
Gemiddeld
39km
Gevorderd
75km
Expert
31km
Snowboarding
Half-pipes
3x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 38km

Bekijk ons wintersportaanbod

2 wintersport chalets in Saas Fee, Saas Grund

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Skiën in Saas-Fee is topwintersport

Sinds 1300 kennen de Zwitsers het geheim van Saas-Fee. Ze hebben lang geprobeerd om dit veelzijdige skigebied voor zichzelf te houden. Toch vonden steeds meer toeristen de weg naar dit pittoreske dorp aan de voet van het bergmassief Mischabel in Wallis. Saas-Fee is intussen uitgegroeid tot het belangrijkste wintersportgebied van Zwitserland.

Lees meer
Andere wintersporten in Saas-Fee

Tijdens uw skivakantie in Saas-Fee kunt u naast het skiën ook andere wintersporten uitproberen. In het skigebied Saas-Fee, vlak bij uw vakantiewoning in Saas-Fee, zijn daarvoor alle accommodaties en faciliteiten aanwezig. Toon uw kunstjes in een funpark, leef u uit op de ijsbaan, ga fietsen op het ijs, probeer de snelle rodelbaan uit of ga rustig wandelen.

Lees meer
Leuke uitstappen in en om Saas-Fee

Na het skiën in Saas-Fee blijft er tijdens uw skivakantie in Saas-Fee in de Alpen nog tijd over om aan de après-ski deel te nemen of uitstappen in de omgeving van het dorp te maken. Ook winkelen in Saas-Fee is leuk. Vooral omdat u in Saas-Fee, op de grens tussen Italië en Zwitserland, taxfree kunt shoppen en dus geen meerwaardebelasting moet betalen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020