Skigebied
Hooglanden Moravie
Skigebied
  Skigebied
Hooglanden Moravie
Hooglanden Moravie
Hoogte skigebied
720m
620m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
0x
Sleepliften
3x
Pistes Totaal: 5km
Beginner
0km
Gemiddeld
5km
Gevorderd
0km
Expert
0km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 0km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Hooglanden Moravie

Bekijk ons aanbod

In het Boheems-Moravisch Hoogland (Vysočina) liggen meerdere kleine skigebiedjes (pistes), zoals Ski areál Olešnice, Ski areál Šacberk, Fajtův kopec, Jalovec. Nové Město na Moravě is het belangrijke skicentrum, en bevindt zich zo'n 170 km. ten zuidoosten van Praag en 70 km. ten noordwesten van Brno. Nové Město na Moravě ligt in het natuurreservaat Žďárské vrchy (de Žďárské-heuvels), en een ideaal vertrekpunt om dit natuurgebied te verkennen. Het skigebied van Nové Město na Moravě is Snowpark Harusův Kopec (620 - 720 m.). Een klein gebied, met 1 stoeltjeslift en een blauwe piste van 500 meter. Ideaal voor diegene die voor het eerst gaan skiën en flink willen oefenen. Hier kan ook in de avond worden geskied. In het nabije Zubří is ook een skilift met snow tubing.

Langlaufen rondom Nové Město na Moravě, vanuit uw vakantiehuis in het Hoogland

Langlaufers hebben hier meer mogelijkheden. In wintersportgebied Nové Město na Moravě worden kampioenschappen langlaufen gehouden, dus u vindt hier langlaufroutes van verschillende afstanden, op zowel wedstrijdniveau als beginnersniveau. Verder voorziet dit wintersportgebied rondom de plaats Harusúv kopec in alle basis skifaciliteiten zoals sneeuwkanonnen, skischolen, skiverhuur.

Maak kennis met het Moravische Hoogland, voor wintersport en een actieve vakantie

Het Moravische Hoogland heeft niet alleen wintersportmogelijkheden, ook is het zeer geschikt voor andere (wintersport)activiteiten. Hierbij kunt u denken aan wandelen, fietsen en klimmen. Bij Belvilla boekt uw een chalet vlakbij of aan de piste voor een sportieve vakantie in de sneeuw!

Alle vakantiehuizen in Hooglanden Moravie
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020