Alle skigebieden in Tsjechië

Een selectie van onze wintersport chalets in Tsjechië

Inspiratie

Gezellig en voordelig skiën in Tsjechië

Wil je met het hele gezin gaan skiën zonder een fortuin kwijt te zijn? Dan is Tsjechië het land bij uitstek om op vakantie te gaan! Pittoreske dorpjes en gezellige, kleinschalige pistes met moderne faciliteiten bepalen het beeld van je skivakantie in Tsjechië. Wintersport vanuit een vakantiewoning in Bohemen is ideaal voor beginners en families.

Lees meer
Elke dag heerlijk uit eten in Tsjechië

Niet alleen kun je in Tsjechië de hele dag heerlijk skiën, snowboarden of langlaufen. Ook de Tsjechische keuken heb je heel wat te bieden. Tegen ongelooflijk lage prijzen gaat u met het hele gezin heerlijk uit eten en geniet je nog na met een biertje of een borreltje in een gezellige bar. Met een appartement in Tsjechië maak je het allemaal mee!

Lees meer
Ook offpiste een veelzijdige vakantie

Naast skiën en snowboarden is er in Tsjechië nog veel meer moois te beleven. Onder de plaatselijke bezienswaardigheden vallen onder andere een glasmuseum, met Boheems kristal, verschillende aquaparken en de mogelijkheid tot een winters tochtje op een quad of arrenslee. Maar ook een bezoek aan de wereldstad Praag behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020