Skigebied
Adelaarsgebergte
Skigebied
  Skigebied
Adelaarsgebergte
Adelaarsgebergte
Hoogte skigebied
992m
610m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
0x
Sleepliften
17x
Pistes Totaal: 16km
Beginner
0km
Gemiddeld
11km
Gevorderd
3km
Expert
2km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 72km

Bekijk ons wintersportaanbod

1 wintersport chalets in Adelaarsgebergte

Bekijk ons aanbod

Het Adelaarsgebergte (Orlické hory) is ca. 20 kilometer lang en ca. 10 kilometer breed en is gelegen aan het meest oostelijke berggebied van de regio Bohemen. Het grenst in het noorden aan Polen.

Wintersport Tsjechië, ontdek het skigebied Adelaarsgebergte

Dit schilderachtige wintersportgebied is ideaal voor een familievakantie dankzij de kleinschalige wintersportoorden. Door het glooiende karakter van het gebied zijn er goede mogelijkheden om te langlaufen en te skiën voor zowel de beginner als de gevorderde. Ook zijn er prachtige wandelingen te maken.

Wintersport in het Adelaarsgebergte, voor een afwisselende vakantie in de bergen

Deštné is het belangrijkste skicentrum, daarna volgen Říčky en Cenkovice. In Deštné vinden regelmatig kampioenschappen bobsleeën plaats en het skioord is tevens goed uitgangspunt voor wandelroutes en skiroutes. In Říčky vind je, vanwege de goede ligging, kwalitatief de beste pistes en sneeuwomstandigheden. Hier vindt ook het jaarlijkse 'Ski-Intercritium' (een internationale skiwedstrijd voor scholieren) plaats. Cenkovice biedt brede pistes voor beginners en minder gevorderden, een snowboardpark en ook prachtige langlaufroutes. Vanuit jouw chalet of vakantiehuis sta je zo op de piste en maak je de mooiste afdalingen.

Maak vanuit uw chalet in het Adelaarsgebergte een tocht naar de verschillende wintersportplaatsjes

Bovengenoemde drie gebieden bieden ook allerlei extra faciliteiten zoals sneeuwkanonnen, skischool, kinderskischool, skiverhuur, wisselkantoor, restaurants, sauna of overdekt zwembad, langlaufloipen en avondskiën. Ben je op zoek naar een kleine, rustige skiplaats met één of twee liften, dan boek je een vakantiehuis in Mladkov, Bartošovice, Orlické Záhorí of Zdobnice.

Alle vakantiehuizen in Adelaarsgebergte
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020