Vakantiehuizen en chalets Adelaarsgebergte (Orlické hory)

Skigebied: Adelaarsgebergte

Bekijk ons wintersportaanbod

4 wintersport chalets in Adelaarsgebergte

Bekijk ons aanbod

Het Adelaarsgebergte (Orlické hory) is ca. 20 km lang en ca. 10 km. breed en is gelegen aan het meest oostelijke berggebied van de regio Bohemen. Het grenst in het noorden aan Polen.

Wintersport Tsjechië, ontdek het skigebied Adelaarsgebergte

Dit schilderachtige wintersportgebied is ideaal voor een familievakantie dankzij de kleinschalige wintersportoorden. Door het glooiende karakter van het gebied zijn er goede mogelijkheden om te langlaufen en te skiën voor zowel de beginner als de gevorderde. Ook zijn er prachtige wandelingen te maken.

Wintersport in het Adelaarsgebergte, voor een afwisselende vakantie in de bergen

Deštné is het belangrijkste skicentrum, daarna volgen Říčky en Cenkovice. In Deštné vinden regelmatig kampioenschappen bobsleeën plaats en het skioord is tevens goed uitgangspunt voor wandelroutes en skiroutes. In Říčky vindt u, vanwege de goede ligging, kwalitatief de beste pistes en sneeuwomstandigheden. Hier vindt ook het jaarlijkse 'Ski-Intercritium' (een internationale skiwedstrijd voor scholieren) plaats. Cenkovice biedt brede pistes voor beginners en minder gevorderden, een snowboardpark en ook prachtige langlaufroutes. Vanuit uw chalet of vakantiehuis staat u zo op de piste en maakt u de mooiste afdalingen.

Maak vanuit uw chalet in het Adelaarsgebergte een tocht naar de verschillende wintersportplaatsjes

Bovengenoemde drie gebieden bieden ook allerlei extra faciliteiten zoals sneeuwkanonnen, skischool, kinderskischool, skiverhuur, wisselkantoor, restaurants, sauna of overdekt zwembad, langlaufloipen en avondskiën. Bent u op zoek naar een kleine, rustige skiplaats met één of twee liften, dan boekt u een vakantiehuis in Mladkov, Bartošovice, Orlické Záhorí of Zdobnice.

Alle vakantiehuizen in Adelaarsgebergte

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
3 vakantiehuizen
Wellness
1 Vakantiehuis