Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
St. Johann in Tirol
Skigebied
  Skigebied
St. Johann in Tirol
St. Johann in Tirol
Hoogte skigebied
1604m
659m
Skiliften
Cabineliften
3x
Stoeltjesliften
4x
Sleepliften
9x
Pistes Totaal: 43km
Beginner
0km
Gemiddeld
16km
Gevorderd
23km
Expert
4km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 250km

Bekijk ons wintersportaanbod

7 wintersport chalets in St. Johann in Tirol

Bekijk ons aanbod

Genieten in een wintersportchalet in St. Johann in Tirol!

Gezellig met heel de familie op wintersport naar Oostenrijk? Ga voor de sneeuwzekerheid van Sankt Johann in Tirol! Het gebied ligt niet hoog, maar aangezien het voornamelijk noordhellingen betreft, zijn de sneeuwomstandigheden optimaal! Bovendien is er een goed en modern besneeuwingssysteem aanwezig. Voor zowel jong als oud is dit skigebied een optimale wintersportbestemming. De relatief rustige en eenvoudige pistes, maken het gebied toegankelijk voor de hele familie en met name voor de beginnende wintersporter. Met de aanwezigheid van 4 skischolen en een oefengebied, heb je de basisbeginselen van het skiën en snowboarden zo onder de knie! Op de zwarte piste die er aanwezig is, kunnen sensatiezoekers zich helemaal uitleven. 60 km. aan pistes en 20 gezellige skihutten wachten op jou om je een heerlijke wintersport te bezorgen! Even genoeg van het skiën of snowboarden en behoefte aan ontspanning? Het wellnesscentrum met zwembad en sauna biedt de oplossing. Zoek nu je ideale wintersportchalet in St. Johann in Tirol!

Je wintersportchalet in Tirol als ideaal vertrekpunt

St. Johann in Tirol bestaat uit het gelijknamige dorp, Oberndorf en de pistegebiedjes Eichenhof, Kirchdorf en Lärchenhof. Deze levendige plaatsen stralen in het winterseizoen en ademen een karakteristieke sfeer uit. Voor een heerlijk glühwein na afloop van een dag op de piste kun je terecht in een van de gezellige skihutten op de piste of in de dorpjes. In de avonduren springen hier alle lichtjes aan, wat voor een prachtig decor zorgt. Met een autovrij gedeelte en talloze winkeltjes vermaak je je ook prima tijdens een dag met sneeuwval. Vanuit je wintersportchalet in St. Johann in Tirol proef je de winterse sferen op en top!

Wintersport met kinderen

Op zoek naar een wintersportchalet in Tirol geschikt voor kinderen? Kijk eens tussen ons aanbod wintersporthuizen in St. Johann in Tirol. Met de aanwezigheid van oefenpistes, 4 skischolen en kinderopvang, beleef je met de hele familie een geweldige wintersport! Bovendien zijn de hoger gelegen afdalingen vaak al goed te doen voor kinderen.

Veelzijdige wintersport beleven in St. Johann in Tirol

Vanuit je wintersportchalet in St. Johann in Tirol stap je zo de piste op! Geef je de voorkeur aan het langlaufen? Welkom in het paradijs! St. Johann in Tirol ligt midden in een langlaufnetwerk met maar liefst 160 km. aan loipes. Begin bij het Koasastadion,waar materiaal gehuurd en omgekleed kan worden. De Rummler-loipe is een werkelijke aanrader. Hier loop je via een prachtige route naar de voet van het Wilder Kaiser massief. Ook wandelliefhebbers kunnen in het skigebied van St. Johann in Tirol hun hart ophalen. De omgeving wordt omringd door prachtige sneeuwvrije wandelpaden, die je de mooiste plekjes van de regio laten zien. Je wintersporthuis in St. Johann in Tirol is de ideale springplank om de regio te ontdekken.

Alle vakantiehuizen in St. Johann in Tirol
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020