Kenmerken

Ellmau: gezelligheid en een reusachtig skigebied

Ellmau am Wilden Kaiser is de volledige naam van een prachtige skibestemming in Tirol die meestal kortweg Ellmau wordt genoemd. Dit dorp ligt aan de voet van de imposante Wilder Kaiser midden in een van de grootste skigebieden van Oostenrijk: SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Het heeft dus een bijzondere setting die niet alleen voor wintersporters een grote aantrekkingskracht heeft. Zo dient het ook als decor van talrijke films en worden er nog steeds afleveringen opgenomen van de bekende tv-serie "Der Bergdoktor". Maak dus snel kennis met Ellmau!

Skigebied
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Skigebied
  Skigebied
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Hoogte skigebied
1892m
620m
Skiliften
Cabineliften
16x
Stoeltjesliften
35x
Sleepliften
39x
Pistes Totaal: 261km
Beginner
0km
Gemiddeld
122km
Gevorderd
129km
Expert
10km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
4x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 197km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Inspiratie

Ellmau: de poort naar het skiparadijs

Ellmau biedt een gevarieerd skigebied, waar zowel beginners als ervaren skiërs genoeg voorzieningen aantreffen voor een afwisselende wintersportvakantie. Behalve binnen de gemeentegrenzen van dit dorp, heb je namelijk toegang tot de pistes van andere dorpen die in dit immense skiparadijs liggen. Die kun je allemaal bereiken met een skipas!

Lees meer
In Ellmau hebt u alles bij de hand

Ellmau is een gezellig dorp dat alle faciliteiten biedt voor een comfortabele vakantie. Je kunt jer de boodschappen doen, uit eten gaan en ook de kinderen kunnen volop skiën in het dorp. Daarbij kun je kiezen uit een groot aanbod aan accommodaties. Van een appartement tot en met een chalet: in Ellmau kun je het vakantiehuis boeken dat bij  jouw vakantie past.

Lees meer
Extra activiteiten in winters Ellmau

Een wintersport in Ellmau heeft nog een aantal leuke extra's voor je in petto. Deze hebben veelal te maken met wintersport, maar ook daarbuiten kunt u zich prima vermaken tijdens een vakantie in een vakantiewoning in Ellmau. Er zijn ook heel leuke attracties voor kinderen, wat een wintersportvakantie in Ellmau extra aantrekkelijk maakt voor het hele gezin.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020