Een greep uit ons aanbod in Serfaus, Fiss & Ladis

Wintersporten in Serfaus, Fiss en Ladis

Serfaus, Fiss en Ladis vormen samen een prachtig skigebied met maar liefst 220 kilometer aan pistes. Ondanks dat het skigebied zo groot is, kun je eenvoudig tussen de verschillende dorpen op en neer skiën. Elk dorp heeft zo weer zijn eigen kenmerken en charmes, waardoor het voor jou een veelzijdige wintersportvakantie wordt. De pistes zijn zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde wintersporters en zelfs voor kinderen biedt Serfaus, Fiss, Ladis de beste faciliteiten. Dit maakt het dé ideale wintersportbestemming voor families.

Kenmerken

Skigebied
Serfaus, Fiss & Ladis
Skigebied
  Skigebied
Serfaus, Fiss & Ladis
Serfaus, Fiss & Ladis
Hoogte skigebied
2820m
1200m
Skiliften
Cabineliften
12x
Stoeltjesliften
16x
Sleepliften
11x
Pistes Totaal: 198km
Beginner
0km
Gemiddeld
47km
Gevorderd
123km
Expert
28km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
4x
Boarder Cross
1x
Snowparks
2x
Langlaufen Totaal: 112km

Bekijk ons wintersportaanbod

15 wintersport chalets in Serfaus, Fiss & Ladis

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Volop winterpret voor heel de familie

Dit veelzijdige skigebied is geschikt voor elke wintersportliefhebber. De toppen van de bergen reiken tot een hoogte van maar liefst 2.820 meter, waardoor je tijdens het skiën kunt genieten van prachtige vergezichten. De diversiteit van het gebied en de vele moderne liften, maken Serfaus, Fiss en Ladis tot een echte beleving.

Lees meer
Ontdek de verschillende dorpen

Dit skigebied bestaat uit drie dorpen met ieder hun eigen karakter. Door de veelzijdigheid in de dorpen vinden vele wintersporters een ideale combinatie tussen rust en drukte. Serfaus staat vooral bekend om zijn après-ski avonden, Fiss om zijn nostalgische uitstraling en Ladis om zijn prachtige natuurlandschap. Toch hebben ze allemaal één kenmerk met elkaar gemeen: “Gemütlichkeit”.

Lees meer
Er is nog veel meer te zien en te doen

Waar de een zich de hele dag kan uitleven op de latten, heeft de ander behoefte aan afwisseling in activiteiten. De perfecte combinatie hiervan is te vinden in Serfaus, Fiss en Ladis. Want naast skiën op de kilometerlange pistes, behoren rodelen, schaatsen, sneeuwschoenwandelen en après-skiën hier ook zeker tot de mogelijkheden.

Lees meer
Langlaufen in Serfaus, Fiss en Ladis

Ook voor langlaufliefhebbers biedt dit gebied vele mogelijkheden. In totaal beschikken Serfaus Fiss en Ladis over 116 kilometer aan loipes. De drie dorpen zijn door middel van kilometers lange loipen met elkaar verbonden.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020