Kenmerken

Wintersport in het onderscheiden Flachau

Dit jaar op wintersport? Ga dan naar het internationaal onderscheiden Flachau, het thuis van Olympisch kampioen Hermann Maier. Dat hier de wereldkampioenschappen voor skiën worden gehouden is niet voor niets, het is namelijk een prachtig uitgebreid skigebied met leuke liftnamen zoals de space jet, achter jet en star jet. Of je nu voor het eerst op skies staat of al jaren van de zwarte piste afsuist, iedereen kan hier prima terecht. En ook als je even niet wil skiën kun je genieten van de prachtige natuur en cultuur die dit stukje Oostenrijk bezit.

Skigebied
Salzburger Sportwelt
Skigebied
  Skigebied
Salzburger Sportwelt
Salzburger Sportwelt
Hoogte skigebied
2180m
600m
Skiliften
Cabineliften
11x
Stoeltjesliften
33x
Sleepliften
61x
Pistes Totaal: 306km
Beginner
0km
Gemiddeld
104km
Gevorderd
166km
Expert
36km
Snowboarding
Half-pipes
3x
Funparks
6x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 230km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Inspiratie

Flachau: het skigebied van kampioenen

Op wintersport naar een internationaal onderscheiden skigebied? Dat doe je als je kiest voor Flachau. Treed in de voetsporen van Olympisch kampioen Hermann Maier en daal van de helling af die naar hem is vernoemd. Ook voor beginners en families is er een veelzijdigheid aan pistes beschikbaar. Een appartement in Flachau staat garant voor een geweldige skivakantie!

Lees meer
Levendige après-ski in Flachau

Wil je na het skiën graag een borreltje doen? Dan zit u in Flachau zeker op de juiste plek! In de bars van Flachau is het steevast iedere middag en avond gezellig. En met een appartement in het hart van het dorp, ben je met een stap en een sprong bij je appartement. Liever wat meer privacy? Ook buiten het dorp liggen prachtige chalets in traditionele stijl.

Lees meer
Cultuur en natuurschoon bij Flachau

Wil je ook nog iets anders zien dan het skigebied van Flachau? Winterse wandelingen door de bergen, historische architectuur bezoeken of ontspannen in relaxbaden en de sauna, het kan hier allemaal! En vergeet vooral niet de kloof Liechtensteinklamm en de ijsgrot Eisriesenwelt te bezoeken. Wintersport, kunst, cultuur en natuur vind je bij Flachau!

Lees meer
Pistes waar je meer op kunt dan skiën

Uiteraard kun je op de prachtig geprepareerde pistes van Flachau heerlijk skiën en snowboarden. Maar wist je dat het skigebied nog meer biedt dan geprepareerde pistes?

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020