Altenmarkt: sneeuwplezier in diverse vormen

Het Oostenrijkse Altenmarkt is een waar walhalla voor elke liefhebber van sneeuw- en skiplezier. Naast de talrijke pistes die zich in en rond Altenmarkt bevinden, vindt u in dit gebied ook een rodelbaan van 6 kilometer lang, 180 kilometer loipen, heuvels die ideaal zijn om op te sleeën en een netwerk van wandelpaden die door de prachtige natuur lopen. 's Avonds kan er nagepraat worden in uw chalet in Altenmarkt of in één van de vele bars en restaurantjes. U kunt uw dag ook eindigen met een heerlijke massage in één van de spa's van Altenmarkt.

Skigebied
Salzburger Sportwelt
Skigebied
  Skigebied
Salzburger Sportwelt
Salzburger Sportwelt
Hoogte skigebied
2180m
600m
Skiliften
Cabineliften
11x
Stoeltjesliften
33x
Sleepliften
61x
Pistes Totaal: 306km
Beginner
0km
Gemiddeld
104km
Gevorderd
166km
Expert
36km
Snowboarding
Half-pipes
3x
Funparks
6x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 230km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles

Inspiratie

Het skigebied in en rond Altenmarkt

Aan skigebieden en pistes is er in en rond Altenmarkt geen gebrek. Behalve het eigen skigebied met zo'n 20 kilometer aan pistes, kan men ook terecht in de nabijgelegen skigebieden Salzburger Sportwelt en Ski Amadé. Er zijn zowel blauwe pistes voor beginners en kinderen als rode en zwarte pistes die ook voor ervaren snowboarders en skiërs uitdagend zijn.

Lees meer
Langlaufen en sleeplezier in Altenmarkt

Naast skiën, kan men in Altenmarkt ook naar hartelust langlaufen. Met niet minder dan 180 kilometer loipen in optimale staat kan elke wintersporter wel een route van zijn keuze vinden. Daarnaast zorgen witbesneeuwde heuvels voor veel plezier op de slee. Hier kunnen zowel de kinderen als volwassenen van genieten. Of kies voor de rodelbaan van 6 kilometer!

Lees meer
Après-ski mogelijkheden in Altenmarkt

In het centrum van Altenmarkt zijn er veel après-ski mogelijkheden voor jong en oud. Tussen vier en acht uur 's avonds komt het dorp volledig tot leven en kan er overal gegeten en gedronken worden. Daarna verschuift de feestvreugde zich naar de discotheken die tot in de vroege uurtjes open zijn. U kunt natuurlijk ook genieten van een avondje wellness.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020