Kenmerken

Sneeuwpret start in Fieberbrunn skicircus

Het Oostenrijkse Fieberbrunn in het Pillersee Tal in Tirol maakt deel uit van het skicircus en staat altijd garant voor een sneeuwzekere skivakantie voor jong en oud. Het dorp zelf is eerder rustig, maar het skigebied heeft een prima aansluiting met de omringende pistes waardoor je meer dan voldoende keuze hebt aan afdalingen en liften. Daarnaast worden ook de freeriders hier op hun wenken bediend met een apart terrein waar zij naar hartenlust kunnen freestylen. Een aanrader voor groepen waarvan niet iedereen op hetzelfde niveau skiet.

Skigebied
PillerseeTal
Skigebied
  Skigebied
PillerseeTal
PillerseeTal
Hoogte skigebied
1900m
885m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
9x
Sleepliften
5x
Pistes Totaal: 57km
Beginner
0km
Gemiddeld
29km
Gevorderd
23km
Expert
5km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 150km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Inspiratie

Wintersport in Fieberbrunn in Oostenrijk

Wintersporters van alle leeftijden zullen de tijd van hun leven beleven in Fieberbrunn. Het skigebied is zowel voor kinderen, beginners en ervaren skiërs een absolute topbestemming. Van kinderland tot zwarte piste en allerlei faciliteiten die een skivakantie onvergetelijk maken. Blijf op de pistes in Fieberbrunn of ga op de latten naar omliggende pistes.

Lees meer
Langlaufplezier in en rond Fieberbrunn

Wie op zoek is naar een regio waar ook de liefhebber van langlaufen aan zijn trekken komt, heeft in Fieberbrunn en omstreken een waar paradijs tot zijn beschikking. 150 altijd perfect onderhouden kilometer loipes die door een prachtige natuur lopen vormen de basis van heel wat langlaufplezier voor jong en oud in deze fantastische en sneeuwzekere regio.

Lees meer
Après-skiplezier in Fieberbrunn

Skiën, sleeën en langlaufen zijn basisredenen waarvoor je naar Fieberbrunn trekt, maar ook de après-ski speelt een grote rol bij de beleving van jouw verblijf. Fieberbrunn maakt deel uit van skicircus Pillersee Tal en in de omliggende dorpen valt er heel wat te beleven tot in de late uurtjes. Tal van bars en restaurantjes verwelkomen de wintersporter graag voor een drankje.

Lees meer
Plezier buiten de pistes

Ga je mee met een gezelschap, maar hou je niet zo van skiën of snowboarden? Of heb je even een dagje geen zin om op de latten te staan. Ook dan biedt Fieberbrunn en de omgeving voldoende vermaak!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020