Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles

Wintersportgebied Petzen in het Jauntal

Het kleinschalige skigebied Petzen heeft een prachtige ligging in het Jauntal en biedt tal van mogelijkheden om te skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen en schaatsen. Het aantal kilometers blauwe en rode pistes is gelijkwaardig verdeeld, waardoor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders in het gebied prima uit te voeten kunnen. Voor de echte durfal zijn er zelfs een paar zwarte pistes die kunnen worden getrotseerd. Op zoek naar een kleinschalig, populair, maar toch zeer goed betaalbaar skigebied in Oostenrijk? Dan moet je in Petzen zijn!

Kenmerken

Skigebied
Petzen
Skigebied
  Skigebied
Petzen
Petzen
Hoogte skigebied
1920m
650m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
0x
Sleepliften
4x
Pistes Totaal: 17km
Beginner
0km
Gemiddeld
9km
Gevorderd
7km
Expert
1km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 20km

Bekijk ons wintersportaanbod

15 wintersport chalets in Petzen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Skigebied Petzen is voor iedereen

Een skivakantie in Petzen is jaarlijks onder vele wintersporters een geliefde keuze. Dat komt onder meer door de prachtige ligging van het gebied, midden in het Jauntal. Vanuit je appartement in Petzen geniet je van een schitterend uitzicht over de meren, heuvels en bergen in het gebied. Daarnaast trekt Petzen veel bezoekers doordat het zeer betaalbaar is.

Lees meer
De kenmerken van het skigebied Petzen

Tijdens een wintersport in Petzen bevind je je in het Jauntal, een prachtig gebied in het uiterste zuiden van Oostenrijk in de buurt van de grens met Slovenië. Het Jauntal valt onder de bergketen Karawanken en telt prachtige meren, heuvels en bergen waarvan de schoonheid nogal eens wordt onderschat. Reserveer een chalet in Petzen en ontdek het zelf!

Lees meer
De leukste activiteiten in het skigebied

In Petzen kun je verrassend veel andere activiteiten uitoefenen dan enkel skiën en snowboarden. Ook wandelen, langlaufen en schaatsen behoren in het gebied tot de mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele evenementen die er elke winter weer worden georganiseerd. In Petzen hoef je je tijdens uw vakantie geen moment te vervelen!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020