Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Ötz-Hochötz
Skigebied
  Skigebied
Ötz-Hochötz
Ötz-Hochötz
Hoogte skigebied
2300m
1400m
Skiliften
Cabineliften
2x
Stoeltjesliften
6x
Sleepliften
4x
Pistes Totaal: 36km
Beginner
0km
Gemiddeld
12km
Gevorderd
21km
Expert
3km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 40km

Bekijk ons wintersportaanbod

10 wintersport chalets in Ötz-Hochötz

Bekijk ons aanbod

Plezierige wintersport in Ötz-Hochötz voor het hele gezin

Ötz-Hochötz is een klein plezierig skigebied, dat bekend staat als het meest gezinsvriendelijke gebied van het Ötztal. De laatste jaren is het gebied uitgegroeid tot een volwaardig skigebied met in totaal 11 liften. Vanwege de overwegend blauwe en rode pistes is het gebied ideaal voor beginners en gemiddelde skiërs. Gevorderden kunnen in de directe omgeving meer dan genoeg uitdagingen vinden. Voor snowboarders is er een klein funpark.

Jouw vakantiehuis in de rust van Ötz-Hochötz

Ötz is een rustige verblijfplaats in een druk gebied. In het dorp staan typische Tiroler huizen en het is er zeer gezellig. Hochötz bied je, net buiten het centrum, de lift van de Acherkogel Bahn die je naar een hoogte van 2020 meter brengt. Naast alle wintersportmogelijkheden zijn er ook talrijke wandelroutes in de omgeving. Vanuit jouw vakantiehuis in het Ötztal geniet je van de prachtige omgeving.

Uitstapjes voor de gevorderde wintersporter

Met de auto of skibus kun je een dagje naar de andere skigebieden in het Ötztal, zoals Ötztal-Arena, Sölden en Obergurgl-Hochgurgl. Gezamenlijk bieden zij nog eens 300 kilometer zeer gevarieerde pistes tot een hoogte van 3250 meter. Deze gebieden zijn een stuk uitdagender voor de gevorderde skiërs, vanwege hun grotere aanbod aan pittige rode en zwarte pistes.

Andere wintersportactiviteiten bij Ötz-Hochötz

Langlaufers vinden bij Ötz twee loipen van in totaal 13 kilometer. Er gaat ook een bus naar Kühtai waar nog 15 kilometer loipen zijn. Daarnaast vind je in deze omgeving prachtige wandelroutes naar en om het Piburgmeer. Geniet van het gevarieerde aanbod aan pistes voor het hele gezin!

Alle vakantiehuizen in Ötz-Hochötz
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020