Skigebied
Sonnenkopf
Skigebied
  Skigebied
Sonnenkopf
Sonnenkopf
Hoogte skigebied
2300m
1000m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
4x
Sleepliften
4x
Pistes Totaal: 30km
Beginner
0km
Gemiddeld
12km
Gevorderd
18km
Expert
0km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
1x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 16km

Bekijk ons wintersportaanbod

1 wintersport chalets in Sonnenkopf

Bekijk ons aanbod

Sneeuwzeker familieskigebied Sonnenkopf in het Klostertal

In het Klostertal vlakbij het bekende Arlberg, ligt het familieskigebied Sonnenkopf, dat door zijn gunstige ligging (tot 2300 m.) sneeuwzeker is tot laat in het voorjaar. Het gebied is klein, overzichtelijk en toch gevarieerd, met 31 km. pisten voor jong en oud, en 10 liften. Voor de gevorderden is er een nieuwe steile zwarte piste, de Bäraloch, 1,5 km. lang en 60%  helling. Voor de kleintjes is er Schneemannland, een kinder-belevenis-park in de sneeuw. Verder is er een 2 km. lange rodelbaan van het berg- tot het middelstation. Op het zonnige hoogplateau van Sonnenkopf vinden sneeuw 3 winterwandelroutes, en ook zijn er 2 langlauflloipen. Ontdek skigebied Sonnenkopf, in het Klostertal, vanuit een wintersportchalet! 

Freeriders paradijs Sonnenkopf - Klostertal

Sonnenkopf geldt als een prachtig freeridegebied! Naast off-piste mogelijkheden direct naast de piste, zijn er hier ook 2 backcountrygebieden en een powder run van 3 km. voor ervaren freeriders.

Wintersportchalets Sonnenkopf - Klostertal

Verblijf in een wintersportchalet of vakantiehuis in de dorpen Dalaas, Wald, Braz of Klösterle, en beleef een gezellige wintersportvakantie in dit gebied. Geniet van een heerlijke maaltijd in een van de bergrestaurants of rust lekker uit in uw eigen vakantiehuis bij de piste. Voor een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin, ben je in Sonnenkopf op de goede plaats!

Alle vakantiehuizen in Sonnenkopf
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020