Kappl: sneeuwparadijs voor gezinnen en kinderen

Hoewel het Oostenrijkse Kappl bij een breed publiek in de smaak valt, richt het zich in de eerste plaats op jonge gezinnen die met de hele kroost op wintersport gaan. Het Sunny Mountain avonturenpark en de winterspeelweide spelen hier alvast een grote rol in. Ook langlaufers komen volop aan hun trekken in Kappl. In de directe omgeving vind je tal van loipes die voorzien zijn van een keurzegel. Après-ski is hier wat geringer, maar even verder zijn er voldoende restaurants en bars voor een fijne avond. Een aanrader voor skiërs die ook rust zoeken.

Skigebied
Kappl im Paznauntal
Skigebied
  Skigebied
Kappl im Paznauntal
Kappl im Paznauntal
Hoogte skigebied
2720m
1175m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
3x
Sleepliften
2x
Pistes Totaal: 38km
Beginner
0km
Gemiddeld
11km
Gevorderd
22km
Expert
5km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 192km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles

Inspiratie

Alpineskiën in de omgeving van Kappl

Met meer dan 40 kilometer aan skipistes en tien liften en kabelbanen is Kappl een rustig skigebied voor jong en oud. Vooral kinderen vermaken zich hier prima dankzij de vele faciliteiten die op hun maat aangeboden worden. Zo is er een winterspeelweide en een Sunny Mountain avonturenpark. Gevorderden kunnen terecht op de zwarte pistes voor wat uitdaging.

Lees meer
Langlaufen in het schilderachtige Kappl

Voor langlaufers is Kappl een echt paradijs. In het nabijgelegen Galtür vindt u maar liefst 74 kilometer aan loipes op verschillende niveaus en van een diverse lengte. Gezien ze een keurzegel hebben gekregen weet je met zekerheid dat ze sneeuwzeker en goed onderhouden zijn. Ook wandelen kan hier zonder enig probleem door het grote aantal wandelpaden.

Lees meer
Après-ski in en rondom het mooie Kappl

Het rustige skidorp Kappl is de ideale omgeving voor een après-ski binnen de aangename omgeving van het eigen vakantiehuis. Dit wil echter niet zeggen dat er in de buurt niets te beleven valt. Op een steenworp afstand vind je verschillende restaurants en bars waar je tot in de vroege uurtjes kunt eten en feesten met een streepje muziek en een drankje.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020