Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Imst-Gurgltal
Skigebied
  Skigebied
Imst-Gurgltal
Imst-Gurgltal
Hoogte skigebied
2100m
1000m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
2x
Sleepliften
2x
Pistes Totaal: 9km
Beginner
0km
Gemiddeld
4km
Gevorderd
3km
Expert
2km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 49km

Bekijk ons wintersportaanbod

2 wintersport chalets in Imst-Gurgltal

Bekijk ons aanbod

Boek jouw vakantiehuis in Imst-Gurgltal

Op de plaats waar het Gurgltal en het Inntal elkaar ontmoeten, ligt het stadje Imst. Alles wat je van een wintersport mag verwachten, vind je hier zeker. Imst is een plek waar je er echt even helemaal tussenuit bent. Zeker voor gezinnen met kinderen is dit een zeer geschikt gebied. Je kunt met name terecht in het skigebied Hoch-Imst, met vele kilometers aan pisten, loipen en wandelroutes. Ook snowboarders kunnen hier hun hart ophalen, ook bij nacht kan men nog afdalingen maken over de prachtige verlichte pisten. Met een lengte van 4 kilometer geeft Imst de langste nachtpiste van Europa.

Zonnige, gegarandeerd besneeuwde hellingen voor jong en oud

Onder het traditionele uiterlijk gaat een bruisende moderne stad schuil. Het skigebied van Imst-Gurgltal is een goed gebied voor beginners en staat bekend als zeer geschikt voor families met kleine kinderen. Maar ook voor de grotere kinderen is er meer dan genoeg te doen. Zo heeft het een aardig aanbod aan après-ski gelegenheden en zijn er alle mogelijke sporten te doen die je maar kan bedenken. Boek hier een sfeervolle vakantiewoning voor een frisse wintersport in Imst.

Vakantiehuizen in Imst

In de directe omgeving liggen nog veel andere goede skigebieden. Gelegen in het centrum van het Gurgltal, wordt Imst omgeven door vele dorpen, namelijk Karres, Karrösten, Imsterberg, Tarrenz, Roppen, Mils en Schönwies. Imst ligt in het Oberinntal, daar waar de Gurglbach uitmondt in de Inn en wordt door de inwoners onderscheiden in Oberstadt en Unterstadt. Verder behoren ook de kernen Brennbichl, Gunglgrün, Sonnberg, Weinberg, Hoch-Imst en Teilweisen tot de gemeente Imst. Vanuit jouw vakantiewoning ben je zo op de prachtigste afdalingen.

Alle vakantiehuizen in Imst-Gurgltal
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020