Kenmerken

Wintersport Fügen

Fügen is een levendig skidorp, waar vooral de beginnende en licht gevorderde wintersporter zijn hart kan ophalen. Dit prachtige dorp staat ook wel bekend als een vakantieparadijs in alle vier de jaargetijden. Het dorp is direct gelegen aan het begin van het Zillertal en beschikt over een eigen skigbied, de Spieljoch. In totaal biedt het skigebied een kleine 17 kilometer aan pistes met glooiende afdalingen. Hierdoor is Fügen vooral in trek bij families met kinderen. In het centrum tref je een perfecte mix tussen restaurants, cafés en gezellige winkeltjes.

Skigebied
SKI-Optimal Hochzillertal
Skigebied
  Skigebied
SKI-Optimal Hochzillertal
SKI-Optimal Hochzillertal
Hoogte skigebied
2360m
600m
Skiliften
Cabineliften
9x
Stoeltjesliften
13x
Sleepliften
27x
Pistes Totaal: 92km
Beginner
0km
Gemiddeld
33km
Gevorderd
42km
Expert
17km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 20km

Een greep uit ons aanbod in Fügenberg

Bekijk alles

Inspiratie

Ontdek de beste skimogelijkheden

Het sfeervolle dorpje Fügen ligt aan de rand van het skigebied Spieljoch. Het gebied is misschien niet zo bekend als de meeste gebieden van het Zillertal, maar dat maakt het niet minder interessant. Doordat het een klein gebied is, is het vooral voor families met kinderen en beginners een ideale wintersportbestemming.

Lees meer
Volledig ontspannen in uw eigen vakantiehuis

Fügen beschikt over vele verschillende type accommodaties, die voor ieder wat wils bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knus houten chalet? Of een sfeervol appartement met eigen balkon? Natuurlijk zijn er ook typisch Oostenrijkse groepshuizen, waar je met heel de familie kunt genieten van een welverdiende wintersportvakantie.

Lees meer
Vakantie in Fügen is meer dan skiën

Fügen is een perfecte wintersportbestemming als je naast het skiën wilt genieten van meerdere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje in de rodelbaan of een prachtige winterwandeling? Natuurlijk kun je tijdens het skiën ook genieten van de gemoedelijk sfeer in één van de berghutten of in je eigen vakantiehuis. De mogelijkheden zijn oneindig.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020