Een selectie van onze wintersporthuizen

Sneeuwpret in Hinterstode Höss

Huur een comfortabel vakantiehuis of ruime chalet in het Oostenrijkse skigebied Hinterstoder Höss. Dit knusse gebied is niet al te groot en ligt in de eenvoudig bereikbare provincie Oberösterreich. Hier ontsnapt u aan de massale drukte en geniet u toch van 40 kilometer aan afdalingen. Beginner of doorwinterde skiër of snowboarder, iedere wintersporter vindt hier pistes van het juiste niveau. Maar ook wie van wandelen, rodelen of langlaufen houdt, vindt Hinterstoder Höss geweldig!

Skigebied
Skigebied
  Skigebied
Hoogte skigebied
2000m
600m
Skiliften
Cabineliften
2x
Stoeltjesliften
2x
Sleepliften
10x
Pistes Totaal: 40km
Beginner
0km
Gemiddeld
12km
Gevorderd
18km
Expert
10km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 5km

Bekijk ons wintersportaanbod

7 wintersport chalets

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Skiën en snowboarden in Hinterstode Höss

Een winterport in Hinterstoder Höss staat voor een geslaagde vakantie in de sneeuw voor iedere wintersportliefhebber. Met de skipas Hinterstoder/Wurzeralm kunt u terecht op 62 kilometer aan pistes in twee aantrekkelijke skigebieden. Hiervan is 40 kilometer gelegen in Hinterstoder Höss waardoor dit bergdorp het idyllische hart van de vakantieregio Phyrn-Priel is. Met het aanbod aan pistes van verschillende moeilijkheidsgraden kan iedere wintersporter hier terecht voor een skivakantie vol uitdagingen.

Lees meer
Langlaufen, wandelen en meer in Hinterstode Höss

Bent u niet zo’n ster op de ski’s of een snowboard? Dat is geen enkel probleem want Hinterstoder Höss is minstens even interessant voor langlaufers. De regio Pyhrn-Priel biedt maar liefst 120 kilometer aan loipes van diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Hiervan ligt zo’n 28 kilometer in het Stodertal rondom Hinterstoder Höss. Daarnaast kan ook de winterwandelaar het hart ophalen aan allerlei paden en wandelroutes. Of gaat u liever rodelen of schaatsen? Hinterstoder Höss is zeker het ontdekken waard!

Lees meer
Hinterstode Höss: een dorp vol gezelligheid

Hinterstoder Höss is een gezellig en ontspannen vakantiedorp voor jong en oud. Na uw inspanningen op de piste is het vervolgens heerlijk bijkomen in een van de authentieke berghutten. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan tradities. Tijdens de jaarlijkse adventstijd geniet u van muziek en gezelligheid bij de kerstmarkt. Verder nodigt het plaatselijke kunstmuseum Alpineum u tijdens uw skivakantie uit voor een interessante kunsttentoonstelling, theatervoorstelling of concert.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020