Vakantiehuizen en chalets Haugstein

Skigebied: Haugstein

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Haugstein

Bekijk ons aanbod

Dit kleine, rustige wintersportdorp met zijn 750 inwoners ligt direct aan de Donau. De wintersporter kan zich vermaken op de berg Haugstein, waar zich een klein wintersportgebied bevindt met prachtige uitzichten. De skipisten zijn geschikt voor groot en klein. Vanuit uw chalet aan de piste maakt u de mooiste afdalingen. Na een actieve dag in de sneeuw begint de après-ski, met een glaasje glühwein bijpraten in uw eigen vakantiehuis!

Wintersportgebied Haugstein, ook zeer geschikt voor langlaufers

Ook langlaufers kunnen genieten van 30 km langlaufloipes. De mooie wintersportplaats Vichtenstein laat de harten van wintersporters sneller kloppen. Kenmerkend voor deze plaats is de grote hoeveelheid sneeuw die elk jaar valt. Dit maakt het wandelen in de natuur nog mooier dan het al is. Maak vanuit uw vakantiehuis in wintersportgebied Haugstein de mooiste wandelingen, wandelpaden zijn er genoeg te vinden.

Wintersportgebied Haugstein, meer dan wintersport alleen

Voor de cultuurliefhebber bevindt de stad Passau zich op slechts 20 km afstand. Hier kunt u de hele dag genieten van vele bezienswaardigheden en de cultuur van Passau opsnuiven!

Alle vakantiehuizen in Haugstein

Uw huis verhuren