Skigebied
Haugstein
Skigebied
  Skigebied
Haugstein
Haugstein
Hoogte skigebied
900m
800m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
0x
Sleepliften
2x
Pistes Totaal: 1km
Beginner
0km
Gemiddeld
1km
Gevorderd
0km
Expert
0km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 30km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Haugstein

Bekijk ons aanbod

Dit kleine, rustige wintersportdorp met zijn 750 inwoners ligt direct aan de Donau. De wintersporter kan zich vermaken op de berg Haugstein, waar zich een klein wintersportgebied bevindt met prachtige uitzichten. De skipisten zijn geschikt voor groot en klein. Vanuit uw chalet aan de piste maakt u de mooiste afdalingen. Na een actieve dag in de sneeuw begint de après-ski, met een glaasje glühwein bijpraten in uw eigen vakantiehuis!

Wintersportgebied Haugstein, ook zeer geschikt voor langlaufers

Ook langlaufers kunnen genieten van 30 km langlaufloipes. De mooie wintersportplaats Vichtenstein laat de harten van wintersporters sneller kloppen. Kenmerkend voor deze plaats is de grote hoeveelheid sneeuw die elk jaar valt. Dit maakt het wandelen in de natuur nog mooier dan het al is. Maak vanuit uw vakantiehuis in wintersportgebied Haugstein de mooiste wandelingen, wandelpaden zijn er genoeg te vinden.

Wintersportgebied Haugstein, meer dan wintersport alleen

Voor de cultuurliefhebber bevindt de stad Passau zich op slechts 20 km afstand. Hier kunt u de hele dag genieten van vele bezienswaardigheden en de cultuur van Passau opsnuiven!

Alle vakantiehuizen in Haugstein
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020