Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Großes Walsertal
Skigebied
  Skigebied
Großes Walsertal
Großes Walsertal
Hoogte skigebied
2000m
852m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
1x
Sleepliften
3x
Pistes Totaal: 32km
Beginner
0km
Gemiddeld
17km
Gevorderd
13km
Expert
2km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 11km

Bekijk ons wintersportaanbod

2 wintersport chalets in Großes Walsertal

Bekijk ons aanbod

Sfeervolle vakantiehuizen in Großes Walsertal

De pistes van het Großes Walsertal garanderen sneeuw en rustige afdalingen om lekker vanaf te suizen op ski's of snowboard. Het Großes Walsertal wordt weer opgedeeld in de kleinere skigebieden Faschina-Fontanella, Sonntag-Buchboden en Raggal-Marul. In deze gebieden samen vind je zo'n 30 kilometers aan skipistes op verschillende niveaus. Vooral de beginnende en de wat gevorderde skiërs kan hier terecht voor een fijne wintersportvakantie. Als je daarbij ook nog eens een Belvilla vakantiehuis of wintersport chalet huurt, ben je zeker van een gezellige, knusse tijd met je kinderen of vrienden.

Gezellige drukte in Großes Walsertal

Ouderwetse gezelligheid vind je in het Großes Walsertal, daarnaast kun je hier prima terecht voor een rustige vakantie. Geen drukke pistes, geen nachtelijke feestgelegenheden, maar wel kleinschalige gezellige restaurants. Buiten het skiën kun je in de omgeving ook perfect wandelen, langlaufen en is er ook voor de kinderen mogelijkheid tot het nemen van skilessen. Alle gebieden in en om het Großes Walsertal zijn gemakkelijk te bereiken door middel van de skibussen die hier ingezet worden. Voor een vakantie zonder zorgen kunt het beste een chalet voor jouw wintersport in Großes Walsertal reserveren. Belvilla heeft een uitgebreid aanbod waar je jouw keuze uit kunt maken.

Mogelijkheden in de omgeving

Het pittoreske Fontanella ligt direct aan de pistes. Op de gemakkelijke en uitgestrekte pistes van Faschina is het op en top genieten van de prachtige omgeving. De moeilijkere skiroutes hier zijn Osthang en Nordhang zorgen juist voor een heuse uitdaging voor de gevorderde skiër. Een uitstapje naar een ander skigebied, namelijk Damüls, is mogelijk doordat de 3-Täler-Superspaß zich in beide bevindt. Je hebt hier dan wel een aparte skipas voor nodig, voor de gevorderde skiër is dit zeker een aanrader!

Alle vakantiehuizen in Großes Walsertal
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020