Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Gaissau-Hintersee
Skigebied
  Skigebied
Gaissau-Hintersee
Gaissau-Hintersee
Hoogte skigebied
1567m
750m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
3x
Sleepliften
6x
Pistes Totaal: 35km
Beginner
0km
Gemiddeld
24km
Gevorderd
10km
Expert
1km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 10km

Bekijk ons wintersportaanbod

3 wintersport chalets in Gaissau-Hintersee

Bekijk ons aanbod

Wintersportvakantie in Gaissau-Hintersee

Zo'n 25 kilometer van Salzburg ligt het familievriendelijke en prijsgunstige skigebied Gaissau-Hintersee. Het skigebied Gaissau-Hintersee is voor gezinnen met kleine kinderen en beginnende skiërs een klein skiparadijs. Maar ook gevorderde wintersporters kunnen in het skigebied uren lang heerlijk skiën of snowboarden over 40 kilometer aan geprepareerde pisten. Vanuit jouw vakantiewoning in de buurt van skigebied Gaissau-Hintersee geniet je van een wintersportvakantie vol sneeuwplezier!

Kindvriendelijk Gaissau-Hintersee

Gaissau-Hintersee staat bekend als een familiegeorienteerd skigebied, onder andere door de speciale kinderkortingen. Ook kunnen ze sleetje rijden, is er een kinderpark en een 2 kilomter lange natuurbobsleebaan van Krispl naar Gaissau. Boek jouw vakantiewoning in een van de dorpen in dit gebied en ervaar zelf dit paradijs voor families en beginners!

Langlaufen in Gaissau-Hintersee

Gaissau-Hintersee is een eldorado voor langlaufers, met zo'n 136 kilometer aan loipen in de Fuschlsee regio. Diverse wandelwegen zijn ideaal om te winterwandelen of te rodelen. Op culinair gebied is er hier daarnaast voor ieder wils; je vindt hier diverse restaurants en berghutten die de typische Oostenrijkse specialiteiten serveren.

Alle vakantiehuizen in Gaissau-Hintersee
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020