Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Bergeralm
Skigebied
  Skigebied
Bergeralm
Bergeralm
Hoogte skigebied
2231m
1048m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
2x
Sleepliften
2x
Pistes Totaal: 28km
Beginner
0km
Gemiddeld
10km
Gevorderd
10km
Expert
8km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 76km

Bekijk ons wintersportaanbod

2 wintersport chalets in Bergeralm

Bekijk ons aanbod

Ontdek het wintersportgebied Bergeralm vanuit uw vakantiehuis of chalet

De Ski & Freizeit-Arena Bergeralm is een klein, sneeuwzeker skigebied, met moderne liften. De bijna 25 km aan geprepareerde pistes in alle moeilijkheidsniveaus zijn verspreid over hoogtes van 1.050m tot 2.200m. Het overzichtelijke pistenaanbod in combinatie met het unieke uitzicht over het Wipptal geeft de wintergast een unieke ervaring. Zowel de beginnende als de gevorderde skiër kan hier goed terecht. Maar er is meer!

Winterfun voor iedereen!

Je vindt in dit skigebied ongeveer 12 kilometer aan geprepareerde langlaufloipen en een funpark voor snowboarders! Voor kinderen is er Ski-Kinderland, waar ze spelenderwijs de beginselen van skiën of snowboarden kunnen leren, en voor de kleintjes de crèche Bärennest. En dan is er nog de 6 km lange en verlichtte rodelbaan, één van de highlights van Bergeralm.

Skigebied Bergeralm: dag en nacht!

Heb je overdag nog niet genoeg geskied? Voordat je lekker gaat slapen in je eigen wintersportchalet kun je dan 's avonds nog even de piste op. Bergeralm is namelijk een 'nachtski-eldorado'. Meer dan 9 kilometer aan verlichte en goed geprepareerde pisten over 3 verschillende afdalingen maken Bergeralm tot 'één van de grootste nachtski-arena's van Europa!' Boek jouw vakantiehuis of chalet en ontdek het zelf!

Alle vakantiehuizen in Bergeralm
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020