Vakantiehuizen en wintersport chalets Adamello Ski

Skigebied: Adamello Ski

Bekijk ons wintersportaanbod

3 wintersport chalets in Adamello Ski

Bekijk ons aanbod

Wintersport in Adamello Ski

Ga voor een veelzijdige wintersport naar Adamello Ski. Dit skigebied biedt voor jong en oud, beginners en gevorderden veel wintersportplezier. Met in totaal 30 moderne liften, 100 km pistes en 1 skipas kun je optimaal genieten van de sneeuw. Adamello Ski is in staat om onvergetelijke ervaringen te brengen, het gehele jaar door. Zowel op het gebied van sport, natuur als cultuur heeft het gebied veel te bieden. Het uitgebreide pisteaanbod van Adamello Ski varieert in soort en is gelegen in een sprookjesachtig, prachtig landschap. Kies nu een vakantiehuis in dit aantrekkelijke skigebied om te genieten van de witte afdalingen en alles wat daarbij komt kijken.


Je wintersport chalet in sprookjesachtig Adamello Ski

Voor een heerlijke wintersport ga je naar Adamello Ski. Het schitterende skigebied is gelegen in de regio Italiaanse meren en bestaat uit de dorpen Passo Tonale, Temù, Ponte di Legno en Presenagletsjer. Beginners kunnen genieten op de glooiende witte heuvels. Ervaren wintersporters en experts kunnen hun gang gaan op de steile afdalingen. Zon, veel sneeuw en plezier zijn de ingrediënten van een wintersport naar Adamello Ski. De perfect geprepareerde pistes zorgen er iedere dag weer voor dat wintersportliefhebbers optimaal kunnen genieten. Kies nu een wintersport chalet of appartement uit ons aanbod in Adamello Ski en de voorpret kan beginnen!
 

Sneeuwpret tijdens je wintersport in Adamello Ski

Vanuit je wintersport chalet in Adamello Ski is het optimaal genieten! De perfecte sneeuwlaag en faciliteiten in het skigebied geven je een heerlijke wintersport. In Passo Tonale zijn veel horecagelegenheden te vinden en de après-ski is zeer vermakelijk. Het rustminnende publiek kan ontspannen in Ponte di Legno. In het skigebied is kinderopvang aanwezig, waardoor de ouders de gelegenheid om te genieten van de pistes. Voor de afwisseling kun je los gaan op de rodelbaan. Geniet na een actieve dag in de sneeuw van een heerlijke sauna en zwembad in het wellness-centrum. De omgeving leent zich uitstekend voor een ontspannen winterwandeling of langlauftocht. Boek nu een wintersport chalet in Adamello Ski en de winterpret kan beginnen!

 

Alle vakantiehuizen in Adamello Ski

Een selectie van onze wintersporthuizen

Doe inspiratie op!
Gezinnen met kinderen
3 vakantiehuizen
Wellness
2 vakantiehuizen