Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.

Vakantiehuizen en chalets in Tignes

Boek een chalet bij Belvilla en ga skiën in Tignes

Het skigebied Tignes in de Franse Alpen hoort bij de absolute wintersporttoppers. Elke wintersporter kan zich in Tignes helemaal uitleven. Om het even of u nu een fervente skiër of snowboarder bent, of meer van het rustige werk houdt. In Tignes wordt elke wintersportliefhebber in de watten gelegd. Van de beginneling die zijn eerste stapjes in de sneeuw zet, tot de geroutineerde afdaler. Het veelzijdige Tignes heeft iedereen wat te bieden. Zowel binnen als buiten de piste. In de vele dorpen die het skigebied rijk is, valt altijd wat te doen.

Skigebied
Espace Killy
Skigebied
  Skigebied
Espace Killy
Espace Killy
Hoogte skigebied
3456m
1550m
Skiliften
Cabineliften
10x
Stoeltjesliften
45x
Sleepliften
34x
Pistes totaal: 320km
Beginner
20km
Gemiddeld
170km
Gevorderd
78km
Expert
52km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen totaal: 44km

Uw huis verhuren

Inspiratie

Echte wintersporters kiezen voor Tignes

Tignes bruist zowel in de zomer als in de winter. Skiën in Tignes kunt u het hele jaar door. In de zomer combineert u uw wintersport in Tignes met mountainbiken in de lager gelegen delen van het skigebied. Tijdens de winter is het een en al sneeuwpret. Boek nu uw vakantiehuis in Tignes bij Belvilla en keer later in het jaar nog eens terug. Het wordt super!

Lees meer
Ontdek het veelzijdige skigebied Tignes

Tijdens de periode december tot mei geeft Tignes u een 100 procent sneeuwgarantie in het hele skigebied. Wilt u buiten die periode aan wintersport in Tignes doen? Dan kunt u daarvoor terecht op de hoger gelegen delen van het wintersportresort Espace Killy, waar Tignes deel van uitmaakt. Dat resort telt 2 gletsjers waarop skiën in de zomer mogelijk is.

Lees meer
Ga op ontdekking in Tignes en omgeving

In Tignes is ook ontspanning buiten de skipiste mogelijk. Om even op adem te komen na het skiën in Tignes of om uw zinnen eens te verzetten door iets helemaal anders te doen. En mocht dat niet volstaan, kunt u in een ruimere omgeving rond uw vakantiewoning in Tignes nog andere uitstappen maken. Naar vlakbij gelegen natuurgebieden, wellnesscentra of musea.

Lees meer