Boek een chalet bij Belvilla en ga skiën in Tignes

Het skigebied Tignes in de Franse Alpen hoort bij de absolute wintersporttoppers. Elke wintersporter kan zich in Tignes helemaal uitleven. Om het even of je nu een fervente skiër of snowboarder bent, of meer van het rustige werk houdt. In Tignes wordt elke wintersportliefhebber in de watten gelegd. Van de beginneling die zijn eerste stapjes in de sneeuw zet, tot de geroutineerde afdaler. Het veelzijdige Tignes heeft iedereen wat te bieden. Zowel binnen als buiten de piste. In de vele dorpen die het skigebied rijk is, valt altijd wat te doen.

Skigebied
Espace Killy
Skigebied
  Skigebied
Espace Killy
Espace Killy
Hoogte skigebied
3456m
1550m
Skiliften
Cabineliften
10x
Stoeltjesliften
45x
Sleepliften
34x
Pistes Totaal: 320km
Beginner
20km
Gemiddeld
170km
Gevorderd
78km
Expert
52km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 44km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles

Inspiratie

Echte wintersporters kiezen voor Tignes

Tignes bruist zowel in de zomer als in de winter. Skiën in Tignes kun je het hele jaar door. In de zomer combineer je je wintersport in Tignes met mountainbiken in de lager gelegen delen van het skigebied. Tijdens de winter is het een en al sneeuwpret. Boek nu jouw vakantiehuis in Tignes bij Belvilla en keer later in het jaar nog eens terug. Het wordt super!

Lees meer
Ontdek het veelzijdige skigebied Tignes

Tijdens de periode december tot mei geeft Tignes je een 100% sneeuwgarantie in het hele skigebied. Wil je buiten die periode aan wintersport in Tignes doen? Dan kun je daarvoor terecht op de hoger gelegen delen van het wintersportresort Espace Killy, waar Tignes deel van uitmaakt. Dat resort telt 2 gletsjers waarop skiën in de zomer mogelijk is.

Lees meer
Ga op ontdekking in Tignes en omgeving

In Tignes is ook ontspanning buiten de skipiste mogelijk. Om even op adem te komen na het skiën in Tignes of om je zinnen eens te verzetten door iets helemaal anders te doen. En mocht dat niet volstaan, kun je in een ruimere omgeving rond je vakantiewoning in Tignes nog andere uitstappen maken. Naar vlak bij gelegen natuurgebieden, wellnesscentra of musea.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020