Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Espace Killy
Skigebied
  Skigebied
Espace Killy
Espace Killy
Hoogte skigebied
3456m
1550m
Skiliften
Cabineliften
10x
Stoeltjesliften
45x
Sleepliften
34x
Pistes Totaal: 320km
Beginner
20km
Gemiddeld
170km
Gevorderd
78km
Expert
52km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 44km

Bekijk ons wintersportaanbod

23 wintersport chalets in Espace Killy

Bekijk ons aanbod

L'Espace Killy, een combinatie van twee perfecte wintersportgebieden.

Ga naar Val d'Isère voor de traditie en naar Tignes voor de high-tech skipistes. l'Espace Killy is een combinatie van de twee gebieden en biedt je het beste wat je maar kunt wensen! Dit wintersportgebied staat garant voor meer dan 300 kilometer aan geprepareerde piste, ongeveer 200 skiliften en een adembenemend uitzicht op de bergen la Grande Motte, le Mont Blanc en la Grande Massière. Tijdens de Olympische Winterspelen van 1992 vonden hier diverse onderdelen plaats.

Wintersporters, huur je vakantiehuis of chalet in Val d'Isère 

Al in de jaren dertig was Val d'Isère een geliefde wintersportbestemming en door een renovatie van het centrum heeft het dorp weer een authentieke uitstraling. Het gebied op de Bellevarde (2800 meter) is tevens de aansluiting op het skigebied van Tignes. Het wintersportgebied van Tignes bestaat uit vier dorpjes, namelijk Les Brévières, Les Boisses, Le Lac en Val Claret. Dit gebied is met name geschikt voor de meer gevorderde wintersporter.

L'Espace Killy, het best ontwikkelde wintersportgebied ter wereld.

Ook naast de activiteiten op de piste, is er overdag en 's avonds meer dan genoeg te ondernemen. Bijzondere activiteiten zijn ice-diven; onder begeleiding dag- of nachtduiken onder het ijs, en Ski-Joëring; een tocht op een snowboard of ski, waarbij je voortgetrokken wordt door een paard. Je kunt heerlijk dineren in een uitgebreide keuze aan restaurants. Daarnaast zijn er vele cafés, clubs en bars waar je kunt genieten van de gezelligheid die wintersport met zich meebrengt. Je kunt ontspannen in de sauna of genieten van een welverdiende massage. Maak ook zeker eens een prachtige winterwandeling, het uitzicht is adembenemend. Of kies je er liever voor om in jouw behaaglijke chalet te blijven? Vele mogelijkheden staan voor je open!

Alle vakantiehuizen in Espace Killy
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020