Skigebied
Tölzer Land
Skigebied
  Skigebied
Tölzer Land
Tölzer Land
Hoogte skigebied
1712m
700m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
4x
Sleepliften
13x
Pistes Totaal: 34km
Beginner
8km
Gemiddeld
22km
Gevorderd
4km
Expert
0km
Snowboarding
Half-pipes
3x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 112km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Tölzer Land

Bekijk ons aanbod

Boek een chalet in het mooie Tölzer Land

Centraal in de Duitse Alpen bevindt zich het prachtige gebied van het Tölzer Land. Hier treft u diverse goed onderhouden skigebieden waaronder het Brauneck (Lenggries-Wegscheid) gebied, rond de vakantie- en kuuroorden Bad Tölz en Lenggries, en het Spitzingsee gebied rond het gelijknamige meer.

Wintersportvakantie in skigebied Brauneck-Lenggries

Huur een chalet of vakantiewoning en maak kennis met het mooie skigebied Brauneck-Lenggries. Dit gebied bestaat voor ruim tweederde uit rode pistes (22 km.) en is dan ook goed geschikt voor de iets gevorderde wintersporter. Minder bedreven afdalers kunnen zich echter uitstekend vermaken op de ruim 110 km. aan gespoorde loipes. Of maak eens een romantische sneeuwwandeling, ga schaatsen, of probeer de Reiseralm-Rodelbahn, een rodelbaan van 1,6 km. lang en met een hoogteverschil van 200 meter. Er is een gratis skibus tussen de pisten van Lenggries-Wegscheid, het treinstation en het dalstation van de Brauneck kabelbaan.

Wintersportvakantie in skigebied Spitzingsee

Iets ten oosten van het Brauneck gebied en 70 km. ten zuiden van München ligt het Spitzingsee skigebied dat, zoals de naam al doet vermoeden, gelegen is rond dit prachtige bergmeer. Het bestaat uit diverse kleinere gebiedjes die allen met één pas toegankelijk zijn. Met overwegend blauwe en rode afdalingen is het een familievriendelijk gebied, mede doordat er in de directe omgeving ook vele bezienswaardigheden en prachtige wandelroutes zijn voor diegene die niet per se alle dagen op de lange latten willen staan. Naast 25 geprepareerde pisten en een langlaufloipe is er ook een uitgebreid Snowpark. Huur dus met je gezin één van onze vakantiehuizen of chalets in Spitzingsee.

Wellness & Wintersport in het Tölzer Land

Boek je een vakantiehuis of chalet in deze regio en houd je van de combinatie van wellness en wintersport, dan zit je hier goed! In deze regio liggen namelijk verschillende (lucht)kuuroorden. De (lucht)kuuroorden Bad Tölz und Bad Heilbrunn mogen zelfs het kwaliteitslabel ?WellVital? dragen. Ideaal om even bij te tanken dus! Geniet hier na een actieve dag in de gezonde berglucht van sauna, whirlpool, masseren of pakkingen. Om daarna moe en voldaan naar je eigen vakantiehuis of chalet te gaan.

Alle vakantiehuizen in Tölzer Land
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020