Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Alle skigebieden in Duitsland

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!

Inspiratie

Een gevarieerde wintersport in Duitsland

Kiezen voor een vakantiehuis in Duitsland in de winter betekent een en al gezelligheid. Wie echter graag actief is, heeft daarvoor volop de kans tijdens een skivakantie in ons buurland. Op iets meer dan 300 kilometer van Utrecht kunt u al goed skiën in Duitsland. Bovendien is Duitsland een goede wintersportbestemming voor langlaufers en winterwandelaars.

Lees meer
Skiën voor rustzoekers en feestvierders

Van een levendige après-ski tot en met een rustig kuuroord: met een appartement of chalet in Duitsland heeft u de wintersport waar u naar zoekt. Doordat Duitsland zo gevarieerd is, kunt u gerust herhaaldelijk op wintersport in Duitsland. Van gezinnen en vriendengroepen tot en met verliefde stelletjes en gepensioneerde echtparen: Duitsland is de juiste plek!

Lees meer
De afwisseling van winters Duitsland

Skiën in Duitsland biedt meer dan mooie pistes alleen. U kunt in dit land uw wintersportvakantie zo gevarieerd maken als u wilt. Boeiende steden ontdekken, nieuwe sporten leren of juist heerlijk ontspannen: het kan allemaal tijdens een verblijf in een vakantiewoning in Duitsland. Zo kunt u zoveel mogelijk uit uw wintersport in Duitsland halen.

Lees meer