Wintersport chalet & appartment in Duitsland | Belvilla

Alle skigebieden in Duitsland

Een selectie van onze wintersport chalets in Duitsland

Inspiratie

Een gevarieerde wintersport in Duitsland

Kiezen voor een vakantiehuis in Duitsland in de winter betekent een en al gezelligheid. Wie echter graag actief is, heeft daarvoor volop de kans tijdens een skivakantie in ons buurland. Op iets meer dan 300 kilometer van Utrecht kun je al goed skiën in Duitsland. Bovendien is Duitsland een goede wintersportbestemming voor langlaufers en winterwandelaars.

Lees meer
Skiën voor rustzoekers en feestvierders

Van een levendige après-ski tot en met een rustig kuuroord: met een appartement of chalet in Duitsland heb je de wintersport waar je naar zoekt. Doordat Duitsland zo gevarieerd is, kun je gerust herhaaldelijk op wintersport in Duitsland. Van gezinnen en vriendengroepen tot en met verliefde stelletjes en gepensioneerde echtparen: Duitsland is de juiste plek!

Lees meer
De afwisseling van winters Duitsland

Skiën in Duitsland biedt meer dan mooie pistes alleen. Je kunt in dit land jouw wintersportvakantie zo gevarieerd maken als je wilt. Boeiende steden ontdekken, nieuwe sporten leren of juist heerlijk ontspannen: het kan allemaal tijdens een verblijf in een vakantiewoning in Duitsland. Zo kun je zoveel mogelijk uit jpuw wintersport in Duitsland halen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020